Hlavní obsah

Bulharsko s Ilton Travel: Sníte o krásné dovolené za dostupnou cenu?

Novinky, ILTON TRAVEL s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po luxusní letecké dovolené, ale odrazuje vás vysoká cena? Bulharsko je destinací, jež nadchne cenovou dostupností i bohatými možnostmi turistiky, zábavy a relaxace. Přečtěte si, proč se letos vydat letadlem právě do Bulharska.

Hotel Onyx, Bulharsko - Kiten

Článek

Hlavní důvody, proč letět do Bulharska

Bulharsko je země, která nabízí jednu z nejlevnějších možností teplé dovolené u moře. I po vstupu do Evropské unie si země stále uchovala velmi nízkou cenovou hladinu. Na rozdíl od jiných zemí není předražené ani ubytování a stravování v turistických oblastech.

Bulharsko je letadlem dostupné za pouhých 1,5 hodiny a díky členství v Evropské unii se stávají formalitou i pasové kontroly (postačí občanský průkaz).

Hotel Salena Plaza, Bulharsko - Primorsko

Vzhledem k příbuznosti českého a bulharského jazyka je zde také mnohem menší jazyková bariéra. Starší ročníky mají výhodu v podobě znalosti azbuky, stejně tak ale vzhledem k početnému zástupu českých turistů se setkáte u prodejců se základní znalostí češtiny.

Odleťte s cestovní agenturou Ilton Travel

Rozhodli jste se pro Bulharsko a chcete záruku kvalitních služeb? Vyberte si z nabídky leteckých zájezdů cestovní agentury Ilton Travel. Vybírat můžete z desítek hotelů v největších letoviscích.

Pro více informací volejte 810 188 888 nebo zavítejte na www.iltontravel.cz.

Výběr článků

Načítám