Hlavní obsah

S Liškou ušetříte za teplo i nová okna

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z důvodů vysokých účtů za energie je vedle neustálého růstu cen i skrytý únik tepla. K úsporám vede cesta třeba přes výměnu oken. Smutnit nemusí ani domácnosti, které nemají dostatek peněz.

S Liškou ušetříte za teplo i nová okna

Článek

Například ČMSS nabízí až 500 tisíc korun bez zajištění nemovitosti, přitom nemusíte mít vůbec nic naspořeno. A navíc – u Lišky teď ušetříte 45 % nákladů na pořízení oken Vekra!

Za topení lze ročně ušetřit až 25 % nákladů. Stačí se soustředit na místa, kudy teplo uniká, a provést drobnou rekonstrukci či nutné opravy. Nejčastěji jde v takovém případě o okna. Ani při nedostatku peněz nemusíte zoufat, díky příznivé situaci na trhu jsou sazby za úvěry velice nízko. A půjčit si u ČMSS je opravdu snadné. Stačí si na kalkulačce spočítat výši splátek, která vám vyhovuje, a zajít za jejich obchodním poradcem.

Nečekejte sáhodlouhé formality ani náročné vyřizování. Úvěr ze stavebního spoření přitom můžete kdykoli předčasně splatit, a to bez sankce.

Výběr článků

Načítám