Hlavní obsah

Problémem ojetin není jen stáčení tachometrů

Komerční článekCebia, spol. s r.o.

V poslední době propukla mediální bouře na téma stáčení tachometrů. Kdekdo k této problematice najednou chce dát vlastní vyjádření a na někoho apelovat s návrhem řešení, které znemožní stáčení kilometrů.

Cebia, spol. s r.o.

Článek

Často pak padají mediálně líbivé, ale v praxi nerealizovatelné návrhy, které nefungují nikde na světě. Stáčení tachometrů však především není jediné riziko při pořízení ojetiny. Jediný recept jak se vyvarujete rizika je všechna si PROVĚŘIT. Nejjednodušší je zjistit si skutečný rok výroby pomocí systému ROKVY formou SMS. U aut z dovozu si vždy prověřte původ, tedy odkud vůz pochází, a to pomocí systému PROVIN. Nechte si odborně prozkoumat, zda vozidlo má původní identifikátory, tedy jestli není předělané, pomocí služby VINTEST se 100% garantovaným výsledkem. Dále si zjistěte jeho historii – hlavně stočené kilometry v systému AUTOTRACER na www.zkontrolujsiauto.cz. A konečně nechte si před koupí odborně zkontrolovat technický stav automobilu při odborné prohlídce nejlépe v autorizovaném servisu.

Pro větší názornost Cebia vytvořila sérii originálních videí moderovaných Zbyňkem Merunkou, která upozorňují na hlavní rizika při pořízení ojetého vozidla. Pokud těchto 5 rizik neprověříte, nejspíš přijdete o své peníze. Myslete na to, že ojetý vůz si kupujeme především proto, abychom finance ušetřili. Prověřování se vyplatí!

Výběr článků

Načítám