Hlavní obsah

Dejte domu novou tvář s maltami a omítkami PROFIMIX!

Novinky, KM BETA a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte spolehlivé a rychlé řešení pro vaši stavbu? Zděte a omítejte s prvky Profimix – oblíbenými a moderními materiály od největšího českého výrobce stavebních materiálů společnosti KM Beta. Teď je můžete navíc získat s výraznou slevou.

Omítky ze systému PROFIMIX se nabízejí ve variantách pro ruční i strojní omítání.

Článek

Pokud uvažujete o stavbě či rekonstrukci domu, neváhejte. KM Beta, největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva, nabízí i lepidla, sanační, jádrové a štukové omítky a stěrkovací směsi. Pod značkou PROFIMIX se skrývá kompletní několikavrstvý systém pro ruční i pro strojní omítání všech běžných stavebních materiálů v exteriéru.

Prioritou je vysoká kvalita

Všechny výrobky PROFIMIX jsou vyrobeny s využitím prvotřídních surovin, především z vysoce kvalitního křemičitého písku z vlastní pískovny v lokalitě zvané „Moravská Sahara“. Tzv. váté písky z této oblasti jsou specifické svým kulatým zrnem, které především omítkám PROFIMIX dodávají jedinečnou kvalitu. Materiály PROFIMIX splňují přísné evropské normy (např. co do pevnosti, přídržnosti, objemové hmotnosti a mnoha dalších vlastností) a navíc vynikají dobrými zpracovatelskými vlastnostmi.

Od jara jsou k dispozici i praktická 25kg balení suchých maltových směsí PROFIMIX.

Jak na to?

Základním předpokladem pro správnou aplikaci je, že podklad musí být čistý, pevný a soudržný, nesmí být zmrzlý. Extrémně savé podklady je vhodné namočit. Před nanášením omítky vyhlaďte nerovnosti, aby nedošlo k překročení maximální tloušťky vrstvy omítky. Pálené zdivo opatřete cementovým postřikem, který se nechte min. 2-3 dny zrát. V případě volby lepicí a stěrkovací hmoty s perlinkou je nutné vápenopískové, pórobetonové a betonové zdivo nejprve napenetrovat.

Přehled výrobků PROFIMIX je uveden na www.kmb-profimix.cz  Více o materiálech KM BETA na www.kmbeta.cz  nebo na infolince 800 150 200. Výhodné ceny na e-shopu shop.kmbeta.cz!

Výběr článků

Načítám