Hlavní obsah

Makro hledá Dobré podnikatele! Vítěz získá 100 000 korun

90

Podnikatele, kterým není lhostejné jejich okolí, chce ocenit soutěž MAKRO Dobrý podnikatel 2014. Určena je pro firmy do 30 zaměstnanců. Hlavní cenou je 100 000 korun. Na stránkách www.dobrypodnikatel.cz se mohou hlásit až do 30. června.

Dobrý podnikatel

Článek

„Nezávislí podnikatelé se ve svých restauracích, obchodech nebo dílnách snaží být každý den co nejlepší. A často jde jejich snaha i nad rámec samotného podnikání,“ vysvětluje člen poroty Jan Žák, ředitel nákupu ve společnosti MAKRO Cash & Carry ČR, a dodává: „MAKRO jako dlouhodobý partner zejména malých a středních podnikatelů chce těmto lidem vyjádřit uznání a vyzdvihnout ty, kteří jsou nejvíce prospěšní pro své okolí.“  

 Soutěž MAKRO Dobrý podnikatel 2014 je určena podnikatelům, kteří dělají pro společnost něco navíc. Účast v soutěži je bezplatná. Podnikatelské subjekty může do soutěže nominovat také někdo jiný, například známí, přátelé, obchodní partneři nebo příjemci pomoci. Přihlásit se nebo nominovat lze na webu www.dobrypodnikatel.cz až do 30. června.

Ve veřejném hlasování vybere veřejnost 15 finalistů. Odborná porota ve složení Roman Vaněk, Eva Štěpánková, Eva Svobodová a Jan Žák následně zvolí vítěze, který jako první získá titul Dobrý podnikatel a výhru 100 000 Kč.

Výběr článků

Načítám