Hlavní obsah

Novinky pro vaši jarní zahradu: chytrá technika a překvapivý design sekaček značky AL-KO

Novinky, AL-KO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý německý výrobce zahradní techniky dovedl za 80 let svou produkci k technické dokonalosti, kterou v poslední době navíc korunuje velmi zajímavé a elegantní designové zpracování. Dokazuje, že sekačky mohou potěšit nejen výkonem, ale i vzhledem.

Ilustrační foto

Článek

Krásné chytré stroje

Benzinové rotační sekačky z nejprodávanější řady AL-KO Highline mají řadu praktických vychytávek. Vysoký vyhazovací otvor technologie MaxAirflow naplní i mokrou posečenou travou sběrný koš až po okraj. Výška střihu se nastavuje centrálně jedním pohybem, vyosené tělo sekačky umožňuje čisté vysečení okrajů trávníku. Uskladnění a čistění zjednodušuje vertikální parkovací poloha. Více na www.alko-highline.cz.

Řada sekaček highline

Sekačka jako módní doplněk, to je naprosto originální nápad! Ženy mají poprvé možnost vybrat si barvu nové sekačky z módní palety odstínů stejně, jako vybírají vhodnou rtěnku. AL-KO LADY 34 E Comfort, kterou najdete na stránce www.alko-styl.cz, je dobrým námětem na kvalitní a užitečný dárek.

Řada sekaček highline

Elektrická rotační sekačka AL-KO FAN v českých národních barvách určitě potěší každého fanouška i proto, že k ní navíc dostane sportovní tričko stejné barevnosti. Skvělý tip na kvalitní dárek pro jubilanta v místním fotbalovém týmu nebo pro vítěze sportovního turnaje najdete na www.alko-fan.cz.

Řada sekaček highline

Výběr článků

Načítám