Hlavní obsah

Děti vylétly z hnízda? Nesmutněte a zrekonstruujte si jejich pokoj

Vaše děti odešly natrvalo z domova a vás čeká změna. Pokud se cítíte sami, je na čase začít proti smutku aktivně bojovat. Spojte příjemné s užitečným a zrekonstruujte prázdný dětský pokoj.

Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

Článek

Podle průzkumu Raiffeisen stavební spořitelny se otázkou, jak naložit s prázdným dětským pokojem, zabývá pouze třetina lidí.

„Sedmnáct procent si z dětského pokoje udělalo místnost pro hosty, čtrnáct procent pracovnu a každý desátý využil prostor pro zvětšení ložnice. I okrajové odpovědi ostatních respondentů ale mohou být inspirativní. Volný pokoj v řadě rodin slouží nově jako posilovna, odpočívárna, jídelna, pokoj pro vnoučata či šatna,“ říká Jitka Jechová z Raiffeisen stavební spořitelny.

Tak neváhejte a pusťte se do rekonstrukce, vymalujte, položte novou podlahu nebo koberec, pořiďte vhodný nábytek. Konečně budete mít místnost jen sami pro sebe.

Pokud se rozhodnete pro úpravy a modernizaci prázdného pokoje, jednou z ideálních možností financování je úvěr od stavební spořitelny. Například v Raiffeisen stavební spořitelně můžete až do konce května získat na rekonstrukce bydlení s úvěrem REKOpůjčka až 500 tisíc korun bez zajištění s akční úrokovou sazbou už od 4,9 % ročně.

Výběr článků

Načítám