Hlavní obsah

Povinné ručení s širším rozsahem pojištění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obecně platí, že škody vzniklé na vlastním vozidle vám pojišťovna z povinného ručení neuhradí a za tímto účelem je třeba mít sjednáno havarijní pojištění. Nemusí tomu být ale vždy.

Wüstenrot pojišťovna a.s.

Článek

Připojištění i na škody na vašem autě

Vlastní auto můžete mít pojištěno i s povinným ručením, a to díky připojištěním. Snad vůbec tím nejobvyklejším je pojištění skel.

Jsou tu ale i další poměrně časté příčiny poškození vozidla, jako kroupy nebo přívalový déšť, či povodeň.  A nejen na lesních úsecích okresních silnic vám do cesty může neočekávaně vběhnout nějaké zvíře. Proto Wüstenrot doplnil své povinné ručení ProAuto o pojištění rizika živelných událostí a střetu se zvířetem za paušální roční částku 700 korun.

Máte-li obavy, že by vám auto mohl někdo ukrást, lze u povinného ručení ProAuto připojistit i odcizení vozidla.

Velmi obvyklým připojištění je také úrazové pojištění pro cestující osoby. V rámci pojištění ProAuto nabízí Wüstenrot toto pojištění na celkovou částku 1 milion korun.

Wüstenrot - stavební spořitelna a.s.

Využijte bonusy a slevy

Pokud nezaviníte žádnou nehodu a nezpůsobíte škodu, přizná vám Wüstenrot u povinného ručení ProAuto již po dvou letech 30% bonus, na maximální bonus ve výši 60 procent dosáhnete po 120 měsících.

U povinného ručení sjednaného na další (až tři) auta v rodině vám Wüstenrot poskytne Multislevu ve výši bonusu přiznaného u prvního pojištěného vozu.

Bonbonek pro bezstarostnou jízdu

Netvrďte, že jste si nikdy nezabouchli klíče nebo že vám nedošel benzín. Prostě někdy pochybíme. Když si sjednáte rozšířené asistenční služby, odpadnou vám i takovéto starosti.

Výpověď kdykoliv bez udání důvodů a bez poplatků

Jedině nově sjednané povinné ručení ProAuto lze kdykoliv ukončit bez udání důvodů a bez jakýchkoliv poplatků.

Podrobnosti se dozvíte po telefonu na bezplatné lince 800 22 55 55 nebo na stránkách www.wustenrot.cz , kde si pojištění svého vozidla můžete snadno spočítat a sjednat.

Informace uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Výběr článků

Načítám