Hlavní obsah

Chcete vtipnou omluvenku, když jdete s kamarády na skleničku? Zkuste novou chytrou aplikaci pro chytré muže

Novinky, REMY COINTREAU CZECH REPUBLIC s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži často hledají ušlechtilý důvod na co se vymluvit, když potřebují jít večer s kamarády na skleničku. Od teď už budou mít dobrou záminku vždy po ruce. Mohou využít novou unikátní chytrou a vtipnou aplikaci, která jim pomůže obhájit večerní nepřítomnost doma.

www.dozpevu.cz

Článek

Na webu www.dozpevu.cz se mohou stát členy virtuálního mužského pěveckého sboru, který buduje značka Tullamore D.E.W. A chodit na pravidelné sborové zkoušky, respektive na pravidelná setkání nad sklenkou whiskey. Není skvělé být členem profesionálního bandu a přitom nemuset vůbec umět zpívat?

Princip aplikace je jednoduchý. Stačí se zaregistrovat, vytvořit si profil třeba s vtipnou přezdívkou Jan “Tenor” Novák a systém vám vygeneruje humornou video omluvenku, kterou můžete zaslat, přítelkyni, rodičům, nebo prostě komukoli potřebujete…”Zlato, dnes večeři bohužel nestíhám. Máme zkoušku se sborem.”... a v obraze videa je vidět sbor, který usilovně trénuje.

www.dozpevu.cz

Kromě toho aplikace umožňuje založit si vlastní kalendář, kde můžete vytvářet zkoušky sboru alias setkání nad sklenkou a zvát na ně své přátele přes sociální sítě. Do profilu si můžete dát i vtipné životní motto třeba “Věřím, že se ze všeho dokážu vyzpívat.” Web navazuje na nedávno uvedenou novou reklamu The Parting Glass, která se odehrává na hřbitově. Jako bonus na stránkách najdete také všechny verze spotu, které v TV neběžely a také film o filmu. Vše je hodně interaktivní, v typickém irském duchu a s typickým irským humorem.

Pěvecký sbor i aplikaci ocení všichni odvážní muži, kterým není cizí rebelie, rošťáctví a poetika zároveň a dokážou žít podle motta “Ať je vždy do zpěvu.”

Výběr článků

Načítám