Hlavní obsah

Vhodné materiály pro rekonstrukci chalupy i chaty - Cembrit

Novinky, Cembrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos se jaro ohlásilo nečekaně brzy. Máme tedy možnost se pustit do oprav a renovací střech, fasád i interiérů chalup a chat. Vláknocementové šablony, vlnitá krytina i fasádní desky jsou lehké, trvalé, odolávají plísním i škůdcům a jsou zcela bezúdržbové. Rozměrově šablony i vlnitá krytina odpovídají původním materiálům, jejich výměna je tedy velice snadná.

Cembrit

Článek

Třikrát lehčí než betonové a pálené krytiny!

Česká šablona je asi tím nejtradičnějším prvkem, jaký můžeme na střechách chat i chalup po celé republice najít. Dnes je vyráběna z čistě přírodních a zdravotně nezávadných surovin. Lehká vláknocementová střešní krytina Cembrit se výborně uplatní při rekonstrukcích všech starších střech, včetně těch, které se nachází na památkově chráněných objektech, když starší krov již neunese těžkou skládanou krytinu.

Exkluzivní vzhled přírodní břidlice

Novinkou v nabídce Cembritu je nová řada výrobků Dolmen a Bravan. Co oba výrobky od ostatních odlišuje a činí je jedinečnými, jsou jejich zajímavě řešené hrany, vytvořené pomocí technologie štípaní. Takto upravené hrany jsou následně přebarveny. Krytina pak vytváří typický vzhled břidlice. Je možné také zvolit strukturovaný povrch krytiny a tím umocnit dojem a vzhled povrchu z přírodního kamene.

Vlnitá krytina A5

Na střechách chat, chalup, kůlen, stájí a zemědělských objektů se také často setkáváme s azbestocementovou vlnitou krytinou. Vláknocementová vlnitá střešní krytina Cembrit A5 je nejlepší náhradou za původní vlnité krytiny. Jednou z jejích důležitých vlastností je, že se vyrábí ve stejných rozměrech a se stejnou velikostí vlny jako dřívější krytiny. Je proto možné ji využít i při částečných výměnách krytiny a samozřejmě výměna původní krytiny za novou je mnohem snadnější, pokud využijeme rozměrově stejné prvky.

Moderní vlnitá krytina se nabízí v široké barevné škále, je optimálním řešením pro rozsáhlé střešní plochy již od sklonu 10°. Pro svoji nízkou hmotnost je však vhodná i pro zastřešení garáží, přístřešků nebo i rodinných domů.

Fasádní panely Hardie Planks

Vláknocementové panely s dekorem dřeva se vyrábí v široké paletě barev. Vypadají jako dřevěné obložení, jsou však zcela bezúdržbové.  Již nikdy nebudete muset ze žebříku natírat podbití střechy. Povrchová úprava panelů Hardie Planks dodávaných společností Cembrit je trvalá. Hardie Planks jsou odolné proti vlhkosti, plísním i škůdcům.

Společnost Cembrit, Vám poskytuje maximální servis. Kontaktujte nás na níže uvedených odkazech. Bezplatně za Vámi přijedeme, dovezeme nebo zašleme vzorky a montážní návody, poradíme s výběrem a všemi technickými informacemi kolem celé skladby střechy. Provádíme také kalkulace zdarma. Spojte se s naším technikem a domluvte se na kalkulaci střešní krytiny Cembrit.

Více informací naleznete na stránkách společnosti www.cembrit.cz,

Více informací naleznete na stránkách společnosti www.cembrit.cz, e-mailu: info@cembrit.cz 

Více informací naleznete na stránkách společnosti www.cembrit.cz, e-mailu: info@cembrit.cz  nebo naší zelené lince (zdarma) 800 162 489.

Krytinu Cembrit naleznete ve všech dobrých stavebninách.

Výběr článků

Načítám