Hlavní obsah

Šestý smysl vaší zahrady - přichází Garden Boom

Novinky, megazahrada.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevte novou a zcela jedinečnou tvář vaší zahrady. Kvalitní trávník už nemusí být jen nesplněným snem, ale skutečnou ozdobou okolí domu. Dosáhnout dokonalého vzhledu travní plochy a pěkné zahrady doposud nebylo nic snadného. Představujeme vám český produkt Garden Boom.

Ilustrační foto

Článek

K vývoji produktů Garden Boom jsme přizvali profesionály, kteří zohlednili zejména klimatické podmínky v České republice i další specifické nároky a potřeby místních zahrad. Díky tomu dosáhli takového složení jednotlivých produktů řady Garden Boom, které pokryje komplexní péči o vaši zahradu. Řešíme každou situaci od výsevu nového trávníku přes jeho sezónní údržbu až po případné korekce. Na každou otázku máme odpověď a na každou potřebu vaší zahrady máme vhodný produkt. Víme, že zahrada je živý organismus a v průběhu sezóny se mění.

Špičkové odrůdy trav

Co aktuálně najdete v celé řadě? Především travní směsi ze špičkových odrůd - SPORT , PARK a REGENERATION . Dále technologicky dokonalá hnojiva s dlouhodobým účinkem PRE-SEED , SPRING , SUMMER a ONCE A YEAR. Garden Boom je špičkový produkt dostupný opravdu každému.

Špičkové odrůdy trav

Neočekávejte žádné složitosti. Nakupujete u odborníků, zahradních architektů nebo realizátorů zahrad. Všichni jsme připraveni poskytnout vám kompletní poradenství a tím dáváme řadě Garden Boom šestý smysl.

Výběr článků

Načítám