Hlavní obsah

Fulfillment a eFulfillment

Novinky, GEBRÜDER WEISS

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše chování v nakupování se za posledních několik let výrazně změnilo. Nakupujeme v e-shopech, myší klikneme milionkrát více než před pár lety, máme možnost rozmanitého výběru. Obchodníci to nemají lehké. Pro ně je pak zajímavé využít eFulfillment.

Nakládka zboží.

Článek

eFulfillment zvyšuje zákaznickou atraktivitu a pohodlí, protože vše obslouží jeden partner a vše je provázané: webové stránky, objednávka zákazníka, požadavek na vyskladnění, objednávka dopravy, doručení atd. Na druhou stranu ale také snižuje riziko chyby.

Manipulace se zbožím.

eFulfillment představuje celou paletu služeb: od prvotního vývoje logistických strategií, návrhů systémových řešení, IT řešení, designu a vývoje webových stránek, analýzy portálů přes distribuci zboží včetně jeho skladování, sledování zásilek, vedení evidence až po konečné inventury. Zároveň přináší i „after sale“ servis v podobě vyhodnocování analýz a rozličných statistik prodejů, obratů apod. Ve zkratce eFulfillment je variabilní a flexibilní „taylor made solution“ dle přání každého zákazníka, které mu umožní věnovat se svému oboru – tzn. nákupu a prodeji.

Manipulace se zbožím.

Gebrüder Weiss je společností, která Fulfillment a eFulfillment poskytuje. Přesvědčte se na vlastní kůži, že GW znamená pohyb: www.gw-world.cz

Výběr článků

Načítám