Hlavní obsah

Manuální sklíčidlo ROTA-S flex firmy Schunk získalo ocenění iF design award

Novinky, Schunk Intec s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Flexibilní, nízké a extrémně lehké – za tuto unikátní symbiózu bylo ruční skíčidlo ROTA-S flex firmy SCHUNK oceněno v kategorii „průmysl“ na renomované akci „iF product design award 2014“.

SCHUNK Intec s.r.o.

Článek

S jeho promyšlenou konstrukcí, přitažlivým vzhledem a typickými konstrukčními prvky přesvědčuje mnohostraně použitelné sklíčidlo předního lídra v upínací technice a uchopovacích systémech firmy SCHUNK jak funkčně, tak i opticky. Je vhodný zejména pro uživatele, kteří chtějí opracovávat na frézovacích strojích širokou škálu obrobků.

Rota-S flex

iF product design award patří již 60 let mezi celosvětově uznávané ocenění za vynikající design. Značka iF se mezinárodně etablovala jako symbol vynikajícího výkonu v designu.

Rota-S flex

Ke kritériím poroty patří kvalita tvarů, zpracování, volba materiálu, stupeň inovace, šetrnost vůči životnímu prostředí, funkčnost, ergonomie, vizualizace použití, bezpečnost, hodnota a vnímání značky, jakož i aspekty univerzálního designu.

Rota-S flex

Rota-S flex

Rota-S flex

Výběr článků

Načítám