Hlavní obsah

Povinné ručení s pojištěním i pro vaše auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obecně platí, že škody vzniklé na vlastním vozidle vám pojišťovna z povinného ručení neuhradí a za tímto účelem je třeba mít sjednáno havarijní pojištění. Nemusí tomu být ale vždy.

Wüstenrot

Článek

Připojištění i na škody na vašem autě

Vlastní auto můžete mít pojištěno i s povinným ručením, a to díky připojištěním. Snad vůbec tím nejobvyklejším je pojištění skel.

Jsou tu ale i další poměrně časté příčiny poškození vozidla, jako kroupy nebo přívalový déšť, či povodeň.  A nejen na lesních úsecích okresních silnic vám do cesty může neočekávaně vběhnout nějaké zvíře. Proto Wüstenrot doplnil své povinné ručení ProAuto o pojištění rizika živelných událostí a střetu se zvířetem za paušální roční částku 700 korun.

Máte-li obavy, že by vám auto mohl někdo ukrást, lze u povinného ručení ProAuto připojistit i odcizení vozidla.

Velmi obvyklým připojištění je také úrazové pojištění pro cestující osoby. V rámci pojištění ProAuto nabízí Wüstenrot toto pojištění na celkovou částku 1 milion korun.

Využijte bonusy a slevy

Pokud nezaviníte žádnou nehodu a nezpůsobíte škodu, přizná vám Wüstenrot u povinného ručení ProAuto již po dvou letech 30% bonus, na maximální bonus ve výši 60 procent dosáhnete po 120 měsících.

U povinného ručení sjednaného na další (až tři) auta v rodině vám Wüstenrot poskytne multislevu ve výši bonusu přiznaného u prvního pojištěného vozu.

Wüstenrot

Bonbonek pro bezstarostnou jízdu

Netvrďte, že jste si nikdy nezabouchli klíče nebo že vám nedošel benzín. Prostě někdy pochybíme. Když si sjednáte rozšířené asistenční služby, odpadnou vám i takovéto starosti.

Výpověď kdykoliv bez udání důvodů a bez poplatků

Jedině nově sjednané povinné ručení ProAuto lze kdykoliv ukončit bez udání důvodů a bez jakýchkoliv poplatků.

Podrobnosti se dozvíte po telefonu na bezplatné lince 800 22 55 55 nebo na stránkách www.wustenrot.cz, kde si pojištění svého vozidla můžete snadno spočítat a sjednat.

Informace uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Výběr článků

Načítám