Hlavní obsah

Šťávu potřebuje na jaře i váš trávník, praví pomocníci jsou k nezaplacení

Novinky, megazahrada.cz

Jarní trávník rozhodně potřebuje ozdravnou kůru. Stébla jsou zesláblá, trpí nedostatkem slunce, živin i vláhy. Oslabený trávník špatně odolává mechům a plevelům, a ty okamžitě přejímají vládu. Teď však můžete pro krásný trávník udělat maximum.

Ilustrační foto

Článek

Rozhodně je potřeba se rychle zbavit travní plsti, která znemožňuje průnik živin a vláhy ke kořínkům trav. Buďto mechanicky vertikutací, anebo zaručeným přírodním prostředek, jakým je Floria® Likvidátor travní plsti. Pomocí bakterií urychluje rozkladný proces plsti a díky obsaženým mykorhizním houbám zlepšuje příjem živin a vody. Trávník se tak stává silnější a odolnější.

Účinný plsťožrout

Zima přináší také lysiny v trávníku a poškození vzniklá mechanicky. Jak tato holá místa co nejrychleji opravit? Řešením je použít Floria® Trávníkovou náplast 3 v 1 . Jedním jediným krokem poškozené místo snadno opravíte a za velmi krátkou dobu na opraveném místě vyroste nový odolný trávník.

Účinný plsťožrout

Krtek v trávníku, známý otravný a úporný ničitel krásy travních ploch, jehož humánně vypudíte díky Floria® Trávníkovému hnojivu s odpuzujícím účinkem proti krtkům. Pravidelným používáním dodáte do půdy společně se živinami aromatické látky, krtkům velmi nepříjemné, a již po dvou aplikacích zaznamenáte jejich vypuzení. Trávník Vás odmění.

Účinný plsťožrout

Výběr článků

Načítám