Hlavní obsah

Nedostali jste v bance úvěr? Řešte to s námi

Novinky, VITACREDIT s.r.o.

Životní situace nás někdy dovedou do momentu, kdy potřebujeme rychle peníze. Ať už se jedná o poruchu v domácnosti, drobnou rekonstrukci nebo opravu auta, banky vám nemusí vždy vyhovět.

Úvěry Vitacredit s.r.o.

Článek

Ať už potřebujete 50 tisíc nebo 3 milióny korun, máme pro vás řešení. Úvěry od VITACREDIT jsou ručeny nemovitostí a nezáleží na tom, kde v ČR se vaše nemovitost nachází. Znalecký odhad, posouzení žádosti o úvěr, příprava smlouvy i odeslání peněz na váš účet může proběhnout během jednoho týdne. Nenajdete u nás žádné skryté poplatky.

Jaké nabízíme typy úvěrů?

Společnost VITACREDIT nabízí dva základní typy úvěrů ručených nemovitostí: úvěr Top, kde začíná úroková sazba na 9,9 % ročně a výše úvěru může být až 1,88 mil. Kč a úvěr Standard, který můžete splácet až 15 let a úroková sazba se pohybuje od 16,0 % ročně.

Máte záznam v registru?

Nezoufejte. Uvědomujeme si, že registry nebývají vždy vůči klientům fér. Na „černé“ listině se můžete ocitnout i po jednom dni nezaplaceného účtu za telefon. Na základě našich kritérií zjistíme, zda potenciální klient, který je v registru, bude schopný splácet a peníze půjčí stejně rychle jako klientům bez záznamu v rejstříku.

Více o nás zjistíte na www.poznejtevitacredit.cz nebo na bezplatné infolince 800 81 82 83.

Výběr článků

Načítám