Hlavní obsah

Celý dům od jednoho výrobce – ušetřete až 40% na e-shopu KM BETA.

Novinky, KM BETA a. s.

Výběr stavebních materiálů pro plánovaný dům může být snadnější, než se zdá. Veškeré materiály pro hrubou stavbu totiž můžete pořídit od jediného osvědčeného českého dodavatele a ještě přitom ušetřit. Pokud si je objednáte přes firemní e-shop, můžete uspořit až 40 % nákladů na jejich pořízení.

Dům od KM Beta

Článek

Od základů po střechu

Váš dům můžete jednoduše a funkčně poskládat z prvků KM Beta. Vápenopískové cihly zdicího systému SENDWIX vynikají pevností, akumulačními a akustickými vlastnostmi. Díky tomu je lze vytvořit i pro opěrnou zeď vůči svahu nebo jimi nahradit drahý betonový skelet. Pro vnější i vnitřní nosné zdivo zdicího systému SENDWIX stačí tloušťka 240 mm nebo 175 mm. Volbou vápenopískových zdicích materiálů lze díky tomu zvýšit užitnou plochu obytného prostoru až o 10 %!

Při zdění se uplatní malty a lepidla PROFIMIX. Střešní tašky KM BETA jsou dlouhodobě oblíbenou značkou střešní krytiny. V nabídce je několik typů střešních tašek v celkem sedmi barevných odstínech a mnoho originálních doplňků pro dokonalou střechu.

V klidu i z domu, pohodlně a levně

V e-shopu lze z pohodlí domova získat kompletní sortiment pro celý dům. Každému zájemci navíc zdarma spočítáme potřebné množství materiálu, poradíme s nejvhodnější volbou sortimentu a pomůžeme také při nákupu. Využijte nyní nákup z domu, bez složitého objíždění stavebnin. Takovou nabídku materiálů Vám jiný výrobce nenabídne! Prodej se slevou až 40 % na www.shop.kmbeta.cz.

Výběr článků

Načítám