Hlavní obsah

Na pojištění raději nešetřete, mohli byste tvrdě prodělat

Známé pořekadlo „kdo šetří, má za tři“ rozhodně neplatí u pojištění bydlení. Před sjednáním pojištění domácnosti a stavby si proto dobře spočítejte, kolik vás co stálo a nakolik by vás přišlo, kdybyste si to museli kupovat znovu.

Wüstenrot

Článek

Odborně se tomu říká sjednat si pojištění na novou hodnotu. Jen v takovém případě vám pojišťovna při pojistné události uhradí celou škodu a nebude pojistné plnění snižovat podle výše celkové pojistné částky.

Když hodnotu svého majetku podceníte, mohlo by se vám stát to, co manželům K. Z úspor a z velké části svépomocí si přestavěli svůj rodinný domek tak, že se jeho reálná hodnota zdvojnásobila. Zapomněli však, že by si ho měli na vyšší hodnotu i pojistit. Když jim při vichřici poničil střechu spadlý strom, počítali s tím, že jim náklady na opravy krytiny a krovu ve výši 250 tisíc korun zaplatí pojišťovna. Jaké však bylo jejich zklamání, když od pojišťovny dostali jen 125 tisíc korun.

Wüstenrot

Pojištění ProDomov s až 30% slevou

V rámci pojištění ProDomov nabízí Wüstenrot komplexní pojištění bydlení a odpovědnosti. Wüstenrot pojistí i rozestavěnou budovu, takže po jejím dokončení není třeba měnit smlouvu. Samozřejmostí je připojištění povodně a záplavy. U pojištění domácnosti máte na výběr ze dvou variant. Varianta PLUS je kvalitní pojištění za výhodnou cenu, SUPERPLUS pokrývá potřeby i velmi náročných klientů. K základnímu pojištění lze sjednat připojištění garáže v jiném místě pojištění a věcí v ní uložených, rizika rozbití skla, které se vztahuje na skleněné tabule i na sklokeramickou varnou desku, a rizika povodně a záplavy. Sjednat lze také zvýšení limitu stavebních součástí v domácnosti.

Chcete-li opravdu ušetřit, sjednejte si u Wüstenrotu do 30. dubna pojištění ProDomov a budete platit až o 30 % méně.

Informace uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Výběr článků

Načítám