Hlavní obsah

Ergonomie a důraz na zdraví zaměstnanců s ohledem na demografický vývoj ve společnosti

Novinky, Enprag s.r.o.

Slyšíme to téměř denně. Zvyšuje se věk odchodu do důchodu, což pro většinu z nás znamená, že budeme v práci prostě déle. Ve spojení s cenami realit to znamená velký tlak na kancelářská a výrobní pracoviště, speciálně na jejich velikost a umístění.

Enprag s.r.o.

Článek

Firma Enprag, jedna ze společností zabývající se výrobou, prodejem a distribucí nábytku, řeší tento problém důrazem na ergonomii a kvalitní zpracování tak, aby si zaměstnanci při výkonu svého povolání udrželi stálou kondici a aby se s přibývajícím věkem nesnižovala produktivita jejich práce. Buďme upřímní, znamenalo by to často tlak ze strany zaměstnavatele na jejich výměnu za někoho mladšího. Přitom právě zkušenost starších pracovníků ruku v ruce s jejich loajalitou vytváří předpoklad vysokého výkonu, zaklínadla to dnešní doby.

Společnost Enprag s.r.o. jako ryzí česká firma je specialista v oblasti dodávek kovového nábytku pro průmysl, kanceláře, školy, obchody a provozovny všeho druhu. Za téměř dvacetiletou existenci si firma vybudovala širokou síť dodavatelů z oblasti renomovaných výrobních podniků nejen v České republice, ale v celé Evropě. Na základě vlastního výzkumu, reakcí a požadavků od zákazníků pak vyvíjí výrobky tak, aby splňovaly ty nejpřísnější požadavky uživatelů s ohledem nejen na ergonomii ale i na účelnost a design.

Základním sortimentem firmy je kovový nábytek, jako jsou šatní skříně, kartotéky, spisové skříně a dílenský nábytek jako jeden z nosných programů, ale průběžně dochází k rozšiřování navazujícího sortimentu především pro průmysl. Je to například olejové a odpadové hospodářství, manipulační technika, podlahové rošty, desky a další.

Nedávno se firma Enprag se přestěhovala do nového, vlastního objektu v Praze na Slivenci. Budova se nachází hned vedle výpadovky z Barrandova na Pražský okruh, což znamená výbornou dopravní dostupnost nejen pro kamiony dodavatelů, ale i pro zákazníky. Ti si mohou prohlédnout nábytek vystavený v prostorné vzorkovně nebo vyzvednout objednané zboží přímo v přilehlém skladu. Společnost si tak neustále upevňuje postavení na českém trhu, rozšiřuje okruh zákazníků i dodavatelů tak, aby byla schopna uspokojit i ty nejnáročnější požadavky.

Pokud tedy hledáte něco z nabízeného sortimentu a nejste si jistí výběrem dodavatele, firma Enprag s.r.o. je určitě jeden z těch, který můžeme doporučit.

Výběr článků

Načítám