Hlavní obsah

Tři kila šedesát pět a padesát dva centimetrů. A kolik měřilo a vážilo to vaše miminko?

Komerční článekČeskomoravská stavební spořitelna

Narození miminka je něco úžasného. Nezáleží tolik na tom, kolik měřilo či vážilo, ale hlavně zda je zdravé a má se k světu. Přejeme mu do první dnů a vůbec do života jen to nejlepší. A nejsme na to sami.

Českomoravská stavební spořitelna

Článek

Každý ten uzlíček štěstí denně něčím novým překvapuje. A jeden jak druhý rostou jako z vody. Babička třeba vynechá jen pár dní a už se nestačí divit. Těší nás, když dobře baští. Radost máme, když je nic netrápí. A hřeje nás, když klidně spinkají.

Přejeme jim šťastnou současnost i budoucnost. Víme, že jejich štěstí bývá na prvním místě o drobnostech, jednoduchých projevech lásky a náklonnosti. A moc dobře víme, že šťastná budoucnost je také o péči a starostlivosti.

Proto nepřekvapuje, že své úsilí spojují ve společný čin nejvyhledávanější stavební spořitelna a přední výrobce věcí potřebných pro děti a jejich maminky.

Tomu, aby z miminka vyrostlo šikovné batole a z něj pak zvídavý předškoláček, pomáhají prima věcičky známé značky Chicco. Na trochu vzdálenější budoucnost, se šťastným vykročením do dospělosti, pamatuje speciální nabídkou pro děti zase Českomoravská stavební spořitelna, známá jako Liška. Chcete vědět více? Snadná pomoc: zadejte adresu získejteulisky.cmss.cz.

Výběr článků

Načítám