Hlavní obsah

MPU uvádí nový spořicí účet s nejvyšší úrokovou sazbu na trhu

Novinky, Moravský peněžní ústav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte spořicí účet bez výpovědní lhůty s mimořádnou úrokovou sazbou? Řešením pro Vás je Úrok+ s garantovanou úrokovou sazbou ve výši až 1,7 % p.a. od Moravského Peněžního Ústavu. Navíc vedení i správa účtu je zdarma.

Moravský peněžní ústav

Článek

Úrok+ nastavuje měřítka pro celý segment spořicích účtů. Klienti u nás získají nejvyšší úrokovou sazbu na trhu. Na tomto produktu oceňuji, že je pro klienty srozumitelný a přehledný. Jedná se o účet bez výpovědní lhůty s výjimečnou sazbou až 1,7 % p.a. Tuto sazbu navíc klientům garantujeme na dobu 6 měsíců,“ říká Martina Bačová, ředitelka osobního bankovnictví MPU.

Další výraznou výhodou je denní úročení, což je nejvýhodnější forma úročení z pohledu klienta. Vedení a i správa účtu je zdarma včetně možnosti obsluhy přes internetové bankovnictví. Tento účet si můžete zřídit na pobočkách MPU v Praze (Senovážné nám. 1375/19) a ve Zlíně (nám. Míru 186).

Více informací o produktu naleznete zde

 Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo

MPU patří mezi největší spořitelní družstva v ČR. Strategickým cílem MPU je transformace na banku. Hospodaření MPU je dlouhodobě ziskové a každoročně je potvrzeno nezávislým auditorem, společností KPMG. Vklady jsou pojištěny až do výše ekvivalentu 100 000 EUR.

Výběr článků

Načítám