Hlavní obsah

Revoluce na trhu s náhradními díly dorazila do ČR

Novinky, Partes.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dlouhé době si Česká republika může přičíst opět jedno velké evropské prvenství. Jaké? On-line inzerci náhradních dílů!

Ilustrační foto

Článek

Zcela jiná dimenze inzerce/prodeje náhradních dílů na prvním specializovaném webu www.partes.cz. Přes 200 000 inzerátů na jednom místě a tento počet stále stoupá. Konec zdlouhavého hledání na internetu díky dokonalému třídění.

Chcete prodat či koupit náhradní díl na Váš osobní, užitkový, nebo nákladní vůz a nevěděli jste, kde ho nabízet, anebo hledat?

„Máme řešení. Vyhlašujeme revoluci a konec nepřehledné inzerce náhradních dílů! U nás najdete náhradní díly na vše. Od osobních a nákladních vozů přes pracovní a zemědělské stroje až po letadla a lodě.“ říká obchodní ředitel Martin Karvánek.

Přesvědčte se sami, jak je vše jednoduché a přehledné. Hledejte náhradní díly – nebo se rovnou registrujte. Získáte tím zajímavý finanční BONUS!

Teď už nemusíte obvolávat prodejce nebo objíždět jednotlivá vrakoviště, zda mají třeba levé zrcátko na Škodu Octavia. Teď stačí z tepla domova na PC otevřít www.partes.cz, kde najdete vše na své vozidlo.

Myslíte, že jsou pro Vás nové díly zbytečně drahé? Nevadí, na www.partes.cz najdete jak nové, tak i použité a případně i repasované náhradní díly.

Myslíte, že jsou pro Vás nové díly zbytečně drahé? Nevadí, na www.partes.cz najdete jak nové, tak i použité a případně i repasované náhradní díly.

Jste firma, která s náhradními díly obchoduje, nebo jste člověk, který se chce zbavit přebytečných dílů, co máte doma? V obou případech je pro Vás inzerce na www.partes.cz vhodná a výhodná.

Na www.partes.cz máte možnost zadat inzerát ke konkrétní značce, k modelu a části vozu – např.: Škoda>Octavia>brzdy>brzdové kotouče. Můžete zadat také vůz na náhradní díly komplet k prodeji, nebo ho „rozdělit“ a prodat po částech v rámci jednoho jednoduchého zadání inzerátu. Hledající pak Váš inzerát lehce najde prostřednictvím fulltextového vyhledávače či podrobného filtru.

Nenašli jste, co jste hledali? Máte jedinečnou možnost zadat poptávku. Poptávka se dostane ke všem inzerentům a pokud někdo bude mít požadovaný díl v nabídce, určitě se Vám sám ozve.

Konec hledání, začátek inzerce.

Výběr článků

Načítám