Hlavní obsah

Nežijte v nudě. Vsaďte na emoce!

Novinky, ZFP Interiors, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stát se každý večer rockovou hvězdou, zavřít dveře svého domu a ocitnout se v Las Vegas, být stále nenapravitelnou romantičkou. Všechny tyto příběhy můžete zažívat, a to už ne jen ve své fantazii. Stačí si zvolit svůj příběh a ten začít žít za zdmi svého domova.

Foto: http://www.kare-shop.cz

Článek

Přes 1500 nových produktů je ročně navrhováno od nejlepších bytových zahraničních designerů. Paleta unikátních kolekcí od retro stylu až k naprosté moderně, a to ve více než 24 zemích. To je designová značka KARE, která svou osobitostí a stylem přináší do České republiky, tak trochu jiný pohled na bydlení.

KARE - SHOP s výstavní plochou 1700 čtverečních metrů je tou pravou destinací pro všechny, kteří milují unikátní a individuální interiérové zařízení, dekorace a inspirující dárky.

KARE design nepřináší pouze inspiraci do vašich domovů. Díky nápaditosti svých produktů se značka KARE stala velmi oblíbenou i při vybavování restaurací, salónů, či kancelářských prostor. Mezi klienty, kteří si již nechali zpříjemnit a oživit pracovní interiér, patří např.: Red Bull, Yahoo, či Google.

Toužíte po celkové přestavbě vašeho domova? V prostorách KARE shopu máte i tuto možnost. Jeho součástí je o rozloze 300m2 showroom Bertolucci design, který se specializuje na půdní vestavby a nabízí kompletní služby v oblasti rekonstrukcí bytů i domů. Více informací na http://www.bertoluccidesign.cz.

Výběr článků

Načítám