Hlavní obsah

Rámové dveře se zárubní za 1990 Kč

Novinky, www.dvere-rychle.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I po Vánocích najdete nejrůznější slevové nabídky na dveře a zárubně. Ne všechny však musí být výhodné. Proto se vždy zajímejte o to, z čeho a jak jsou dveře a zárubně vyrobeny, abyste mezi nabídkami našli ty opravdu výhodné.

Rámové dveře Arona

Článek

Rámové dveře Arona

Zajímavá je nabídka internetového obchodu www.dvere-rychle.cz, na kterém si můžete objednat komplet interiérových dveří Arona a zárubně za 1990 Kč (s prosklenými dveřmi za 3100 Kč). Nejedná se přitom o žádné „laciné“ dveře.

Konstrukční materiál

Dveře i zárubeň jsou vyrobeny z materiálu MDF, nikoli z levné dřevotřísky. MDF materiál je zcela homogenní, pevný (nedrolí se, nevyštipuje) a je odolný vůči teplu, vlhkosti a dalším okolím vlivům.

Plné rámové dveře Arona

Povrchová úprava

Rámové dveře Arona a zárubně jsou potaženy fólií různých dekorů. Díky moderní výrobní technologii mají dveře i zárubně dokonale oblé všechny hrany, takže v interiéru působí měkce. Dveře a zárubně s povrchovou úpravou fólie se hodí do všech běžně namáhaných interiérů, jako jsou byty, domy, chalupy, kanceláře apod.

Plné rámové dveře Arona

Skleněná výplň

V interiérových dveřích Arona je použito tvrzené sklo ESG o tloušťce 6 mm, které zaručuje vysokou odolnost a bezpečnost. Na rozdíl od dveří s obyčejným sklem se Vám tedy nestane, že se při nárazu nebo kvůli průvanu sklo rozbije či vysype. Navíc si můžete vybrat mezi sklem mléčným či zcela průhledným.

Uvedená promoakce je mimořádně prodloužena i na leden. Nabídka platí pouze do vyprodání zásob. Více informací na www.dvere-rychle.cz.

Související témata:

Výběr článků

Načítám