Hlavní obsah

Dopřejte si nový vůz s příjemným bonusem

Novinky, Porsche Česká republika s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyměňte si u prodejce Volkswagen/Das WeltAuto výhodně svůj starý ojetý vůz za nové Polo, Golf nebo Golf Variant a ušetřete až 32 000 Kč.

Porsche Česká republika s.r.o.

Článek

Máte pocit, že má vaše staré auto nejlepší léta už za sebou a plánujete jeho výměnu za nové? Pak vám můžeme vřele doporučit návštěvu některého z vybraných prodejců Volkswagen, který je zároveň členem programu prodeje ojetých vozů Das WeltAuto. Pokud se rozhodnete pro nový Volkswagen Polo, Golf nebo Golf Variant, získá vaše staré auto v rámci akční nabídky ihned na ceně.

Jak je to možné? Nabídnete-li váš ojetý vůz prodejci Das WeltAuto k výkupu na protiúčet, získáte při pořízení nového vozu Volkswagen kromě hodnoty ojetého vozu automaticky také bonus ve výši 25 000 Kč a k tomu ještě prodlouženou záruku na 4 roky nebo ujetí 80 000 kilometrů zdarma. To znamená, že při koupi modelu Polo ušetříte až 28 700 Kč, u modelů Golf a Golf Variant dokonce 32 000 Kč.

Nárok na bonus je podmíněn vykoupením ojetého vozu starého maximálně 10 let, jehož majitelem jste vy nebo vaši příbuzní po dobu nejméně 6 měsíců.

Nárok na bonus je podmíněn vykoupením ojetého vozu starého maximálně 10 let, jehož majitelem jste vy nebo vaši příbuzní po dobu nejméně 6 měsíců.

Více informací naleznete zde nebo u vašeho autorizovaného prodejce Volkswagen a Das WeltAuto.

Výběr článků

Načítám