Hlavní obsah

Jaké jsou hity letošních Vánoc? Usnadněte si výběr!

Novinky, DATART INTERNATIONAL

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce pomalu klepou na dveře, a nezbývá už tak moc času na výběr dárků pro naše milované. Vymyslet, co koupit dětem, partnerovi nebo kamarádům dá pořádně zabrat – ulehčete si proto práci a nechte se inspirovat nejprodávanější elektronikou letošních Vánoc.

DATART INTERNATIONAL

Článek

Prošli jsme celkem 7 kategorií českého řetězce s elektronikou DATART a vybrali ty nejpopulárnější položky. Ať už si vyberete cokoli, DATART se 100% postará o včasné dodání díky garantovaným termínům a navíc můžete nakupovat dokonce i na Štědrý den. Ve vybraných prodejnách navíc najdete pulty s expresním výdejem, takže se při objednávce přes internet vyhnete všem frontám. A ještě něco – i když vám třeba nestihne přijít výplata, Vánoce nemusí být ztracené. Díky splátkovým prázdninám můžete začít pohodlně splácet až v únoru!

Od práce k relaxaci

Nemáte rádi nudné domácí práce, jako je třeba luxování nebo mytí oken? Pak vám i celé rodině ušetří nervy roboti. Velmi prodávané jsou automatické vysavače iRobot nebo umývač oken Hobot-168, kterého můžete znát z televize. Díky nim budete mít podlahy i okna jako z katalogu, stačí stisknout tlačítko.

Robotický čistič oken HOBOT-168

Mezitím můžete relaxovat například u dobré kávy, na které si můžete pochutnat s manželkou či přáteli. Víc než kdykoli předtím totiž letí šikovné přístroje na výrobu kvalitního espressa a dalších kávových specialit. Oproti minulému roku, kdy byly na vzestupu kapslové přístroje, začínají dávat zákazníci přednost pákovým a automatickým kávovarům. Cena je sice trochu vyšší, rozdíl v chuti je ale nesrovnatelný.

Robotický čistič oken HOBOT-168

Multimédia jsou číslo jedna

Dítě nebo puberťáka na nějaký ten praktický dárek určitě neutáhnete. Mezi dárky pro mladé letos jasně dominují smartphony a tablety, které umožňují být neustále v kontaktu s přáteli. Výborným modelem s ohromujícím poměrem cena / výkon je například 10" Asus Eee Pad ME102. S výdrží až 9,5 hodiny a výkonným čtyřjádrovým procesorem nemá na trhu příliš konkurentů.

Robotický čistič oken HOBOT-168

S tím je spojeno také příslušenství, jako jsou obaly, ochranné fólie nebo – a to pozor – kapacitní rukavice. V klasických rukavicích totiž dotykové displeje nereagují, vyrábí se proto i hřejivé modely s příměsí kapacitních vláken. Ovládat s nimi pak můžete mobily i tablety. Je to hit této zimy!

Robotický čistič oken HOBOT-168

Notebooky jsou už několik let trefou do černého, potěší všechny od dětí až po babičku. Letos je lze koupit za doposud nevídané ceny, protože se výrobci snaží konkurovat tabletům. Nejprodávanějším notebookem v řetězci DATART je Asus X551 s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron, solidně velkým 500GB diskem a 4 GB operační paměti. Za necelých 9000 Kč i s operačním systémem Windows 8 je to opravdu skvělá nabídka.

Robotický čistič oken HOBOT-168

Příjemná maličkost

Jako doplněk k telefonu, tabletu i notebooku pak můžete pořídit šikovnou maličkost – bezdrátové reproduktory. Modelů je opravdu hodně, tím nejprodávanějším je ale bezdrátový QDOS s geniálně promyšleným uchycením. Používat jej přitom lze i jako hands-free.

Robotický čistič oken HOBOT-168

Výběr článků

Načítám