Hlavní obsah

Namixujte si práci i zábavu ve správném poměru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předností technologických novinek, které jsou v současné době uváděné na trh, je zejména jejich schopnost přizpůsobit se svým uživatelům. Nový tablet Lenovo Miix 2 zvládá toto umění bez sebemenšího zaváhání.

Lenovo Miix 2

Článek

S hmotností pouhých 350 gramů a tloušťkou jen 8,35 mm představuje tato novinka zařízení jako stvořené na cesty. Díky vysokému výkonu a odnímatelnému pouzdru s klávesnicí navíc bez problému obstojí i v souboji s plnohodnotnými notebooky. Hravě totiž zastane jak roli společníka ve volném čase, tak i pomocníka při práci.

Lenovo Miix 2

Miix 2 se pyšní 10bodovým multidotykovým displejem s rozlišením 1280 x 800 a 178stupňovým pozorovacím úhlem, díky kterému si můžete při používání tabletu vychutnat kvalitní obraz z různých úhlů pohledu. Uvnitř skrývá výkonný čtyřjádrový procesor postavený na nejnovější architektuře Intel Atom a integrovanou grafiku s technologií Clear Video HD, která zajišťuje plynulé přehrávání videa. Napínavé scény s vašimi oblíbenými filmovými hrdiny si tak budete moci užívat až do poslední chvilky.

Vybrané modely Lenovo Miix 2 jsou vybaveny vestavěným 3G modemem, abyste mohli být neustále ve spojení se svými přáteli. Tablet je navíc dodáván s přeinstalovaným balíkem Microsoft Office Home & Student 2013, takže můžete spravovat své dokumenty okamžitě po vybalení z krabice. Užitečným nástrojem je také dotykové pero, které se hodí především pro kreslení, skicování nebo psaní poznámek.

Výběr článků

Načítám