Hlavní obsah

Získejte pomocníka pro účetnictví už teď a účtujte celý příští rok zdarma

Novinky, www.jezeksw.cz

Závěr kalendářního roku a začátek následujícího bývá z hlediska účetnictví náročným obdobím. Jak ale neudělat chybu a neztratit se ve všech legislativních změnách, které platí?

Ing. Tomáš ježek, zakladatel Ježek software s.r.o.

Článek

Užitečným pomocníkem je účetní software, který všechny tyto legislativní požadavky v aktualizované podobě obsahuje. Není to zbytečná investice, když od ledna bude řada věcí jinak? Naopak, stačí si dobře vybrat a můžete být bez starostí i příští rok.

Zvládnout účetnictví může být pro laika obtížná záležitost. Toho si je vědoma i společnost Ježek software, přední český výrobce účetních programů. „Většina firem se živí svým oborem a účetnictví je pro ně noční můra. Především obavy, aby měli vše v souladu s platnou legislativou. Aktualizujeme programy DUEL a STEREO tak, aby se do nich legislativní změny promítly co nejdříve po schválení. Klienti se tak na nás mohou spolehnout.“ vysvětluje Tomáš Ježek, ředitel společnosti.

Ilustrační foto

Zákazníci mohou před koncem roku s nákupem programu váhat. Na jedné straně pohodlně uzavřou letošní rok, na straně druhé se bojí, že je v lednu bude čekat nová investice. Při nákupu programů od Ježek software se obávat nemusí. „Pro nové zájemce máme výhodnou nabídku. Při nákupu před koncem roku od nás dostanou verze pro rok 2014 zdarma.“ doplňuje Ježek.

Výběr článků

Načítám