Hlavní obsah

Objevte kouzlo zimní Prahy

Novinky, Pražská informační služba – Prague City Tourism

Renomovaná zpravodajská stanice CNN ocenila Prahu jako nejlepší město pro trávení zimní dovolené! Přijeďte se přesvědčit. Díky novému pobytovému balíčku Pražské informační služby - Prague City Tourism si můžete sami vychutnat její neopakovatelné kouzlo.

Vánoční Staroměstské náměstí

Článek

Zasněžené uličky, vůně svařeného vína a pečených kaštanů, náměstí osvětlená tisíci světýlek a útulné hospůdky a kavárničky jsou tou pravou kulisou pro zasněný víkend ve dvou nebo rodinný výlet s dětmi - magická atmosféra zimní Prahy okouzlí spolehlivě každého.

Zimní Praha je magická...

Pro ty, kdo Prahu nemají hned za humny, nabízí Pražská informační služba – Prague City Tourism cenově výhodný pobytový balíček, který obsahuje ubytování se snídaní v jednom z více než padesátky pražských hotelů, vstupenky na zajímavou cyrilometodějskou výstavu Národní galerie v Anežském klášteře a zároveň vstup do Staroměstské radnice včetně věže, z níž je na Prahu ten nejkrásnější výhled. Ubytování ve tří, čtyř či pětihvězdičkových hotelech si můžete pohodlně vybrat na stránkách www.zimavpraze.cz, kde naleznete všechny potřebné informace.

Zimní Praha je magická...

Tápete, čím obdarovat své nejbližší? Zkuste jim nadělit návštěvu Prahy – kouzelný dárek, který jistě ocení.

Výběr článků

Načítám