Hlavní obsah

Čištění podlah s jednou rukou v kapse

Nebaví vás každodenní úklid vaší podlahy? Stává se vám, že podlahu vyluxujete, vytřete a váš přítel se po ní projde a zanechá na podlaze stopy? Máte domácího mazlíčka a neustále nacházíte chloupky nejen na své podlaze? Také si pamatujete, jak jste klečeli na kolenou a vzápětí cítili v kolenou bolest?

www.bonaspraymop.cz

Článek

Jak mě začalo čištění podlah skutečně bavit

Nedávno jsem přemýšlela o novém mopu na svou podlahu. Mop, který jsem si před rokem koupila, už přestal plnit svou funkci, na podlaze se objevily šmouhy a dokonce i škrábance. I přesto, že mám doma psa, od psa rýhy na podlaze nebyly. Pravidelně mu zastřihuji drápky. Zjistila jsem, že tím, jak je mop opotřebený, tak podlaze škodí, škrábe ji a tím ji ničí.

Na nový Bona Spray Mop jsem narazila v nákupním centru, kde právě probíhala předváděcí akce. Spousta maminek, tetiček, babiček stavělo u malého stánku a hledělo, jak ladně a efektivně tento mop na čištění podlah pracuje. Pochvalovaly si budoucí maminky, jak by jejich partner zvládl s mopem pracovat a přitom by zvládl třeba další věc navíc – třeba telefonování. Že tomu nevěříte? Skutečností je, že mop, který jsem si vybrala, má integrovaný čistící prostředek v rozprašovači a tudíž nepotřebujete prakticky nic dělat, než jen nastříkat čistící prostředek na podlahu stlačením páčky na mopu a jednoduše setřít podlahu mopem. To vše hravě jednou rukou. Zaujalo mě, že k čištění nepotřebuji vodu, ani kyblík. Prostředek se nerozpouští ve vodě. Takže je určen pro nás, ženy, co nechceme ztrácet čas nad nepříjemným uklízením. :)

Hned jsem si odnesla mop domů, sestrojila ho dle návodu v příbalovém letáčku a vyzkoušela jeho skvělé vlastnosti, jak byly prezentovány na předváděcí akci. Skvělé je, že v balení najdete vše potřebné pro čištění podlah: mop, prostředek na čištění podlah i utěrku. A fungovalo to! Stylem nastříkej a setři jsem postupovala v úklidu celé dřevěné podlahy v dětském pokoji a poté v kuchyni, kde mám marmoleum, a ještě přitom telefonovala kamarádce a vychvalovala si skvělé vlastnosti Bona Spray Mopu. Výhodou je, že prostředek si dávkujete sami dle své potřeby, což mi velmi vyhovuje, jelikož jak jsem se dozvěděla, že dřevěná podlaha může při větším množství vody nabobtnat nebo se zvlnit. Přírodní materiál neustále pracuje. Ale co dodat když je podlaha krásnější než obyčejná plovoucí podlaha? Výsledek se dostavil rychle. Utěrku nebylo třeba během úklidu máchat, a tak byl úklid celé podlahy překvapivě rychlý a během chvilky byla podlaha suchá.

Příjemně mě překvapilo chytré uchycení utěrky na mop pomocí suchého zipu. Do míst, kde jsem se dříve mopem nedostala se nyní dostanu... A ta nahromaděná špína ve dříve nedostupných místech! Radši nebudu rozebírat. A opět, mop to zvládl bez problémů. Utěrka, která zachytila veškerou špínu byla vymáchána pod tekoucí vodou, mop jsem pověsila do skříně a mohla jsem se věnovat jiným aktivitám.

Všem ženám doporučuji. Jde o fantastickou novinku, která nezabere žádné místo ve vaší skříni jako kyblík a další saponáty. Na čištění podlah máte vždy vše připraveno. Není třeba podlahu luxovat, pokud není hodně znečištěná. Pokud máte doma pejska nebo kočičku, bílá antistatická utěrka pobere všechny chloupky. Ta ale není součástí balení. Tu je třeba dokoupit. A hitem jsou teď vlhčené utěrky, které dáte na podlahu a suchým zipem na mopu vyčistíte důkladně podlahu a použitou utěrku pak vyhodíte. Skvělý pomocník když se mi nechce mikrovláknovou utěrku prát nebo zrovna není při ruce.

www.bonaspraymop.cz

Mop pro čištění všech typů podlah

Bona Spray Mop je na čistění a údržbu všech druhů podlah. Takže ať už máte dřevěnou lakovanou podlahu, olejovanou, voskovanou, korkovou podlahu nebo laminátovou podlahu, marmoleum, PVC či vinyl, tak právě Bona Spray Mop je ideálním prostředkem pro Vaši podlahu.

Rozdíl mezi obyčejnými čističi a Bona Spray Mopu je v tom, že u běžných čističů strávíte čas nad chystáním kyblíku, stáčením vody a při opětovném ždímání hadru nanášíte na podlahu špinavý roztok, který již podlahu nečistí. Roznášíte pouze usazenou špínu na podlahu. Při čištění podlah běžnými čističi se používá příliš velké množství vody, které dřevěné podlaze škodí. Podlaha může postupem času nabobtnat a urychlí proces stárnutí a poškození podlahy.

Bona Spray Mop je unikátní prostředek, který jen vytáhnete ze skříně, nasprejujete na podlahu a uklízíte. Pracujete ve vzpřímeném postoji a mop dosáhne i do méně přístupných prostor, a to díky otáčivé hlavě mopu. K čištění podlahy nepotřebujete vodu. Čistič ve Spray Mopu si dávkujete dle své potřeby na suchou utěrku a podlaha netrpí. Bona utěrka na Bona Spray Mopu "uzamkne" špínu dovnitř a již neroztírá usazenou špínu na podlaze.

Hloubkové čištění znečištěných podlah

Bona Deep Clean System

Bona představuje zcela nový systém, který okamžitě „oživuje“ podlahy a navrací jim jejich nový život. Znečištěné podlahy budou opět  zářit jako nové. Speciální čistící emluze Bona Deep Clean Solution s extrémní účinností v kombinaci s čistícím strojem Bona Power Scrubber nabízí hloubkové čištění znečištěných podlah. Odstraní veškerou špínu, mastnotu a stopy po podrážkách bot. Ještě předtím než zvážíte renovaci vašich parket, zeptejte se na Bona hloubkové čištění znečištěných parket.

Systém byl oceněn jako Produkt roku 2012.

www.bonaspraymop.cz

Výběr článků

Načítám