Hlavní obsah

Jak na Vánoce ušetřit

Komerční článek

Nebudeme si nic nalhávat. Vánoce jsou nemalý zářez do rozpočtu. Než obdarujete rodinu, kamarády, kolegy v práci a vyberete důstojný dárek pro šéfa, váš účet je otřesen až do základů.

Telefonica O2

Článek

Bylo by proto škoda nevyužít možnost nějakou tu korunku ušetřit. Pokud jste zákazníky O2, bude to letos obzvlášť snadné. Díky vánoční kampani na Extra výhody můžete dárky nakupovat až o čtvrtinu levněji.

Co takhle sleva 25 % v Sephora na vůně a dárkové sady? Nebo sportovní vybavení a oblečení v Intersportu s úsporou 20 %, knížky v Neoluxor se slevou 20 % nebo oblečení v C se slevou 25 %. Mnohem více toho najdete přímo na stránkách www.extravyhody.cz.

Nenechte si ujít ani vánoční nabídku mobilů. Ke 4 vybraným modelům dostanete druhý telefon nebo tablet jako dárek. Tady se vyloženě nabízí udělat radost dětem, prarodičům nebo si třeba jen nechat druhý telefon do zálohy doma.

A až vás všechny ty nákupy a shánění dárků unaví, stáhněte si nějaký dobrý časopis nebo poslední číslo novin do mobilu nebo tabletu, dejte si nohy na stůl a relaxujte s O2 Čtení.

A teď vzhůru na vánoční nákupy.

Výběr článků

Načítám