Hlavní obsah

Nejkrásnějším vánočním dárkem je život bez brýlí

Novinky, Oční klinika Horní Počernice, s.r.o.

Nevíte si rady co koupit svým blízkým k Vánocům? Chcete darovat opravdu něco hodnotného? Zakoupením Vánočního poukazu k oční operaci věnujete svým blízkým ostrý zrak. Profesionální tým Oční kliniky Horní Počernice provádí všechny typy operací na nejmodernějších přístrojích. Ve všech našich pobočkách každému doporučíme to nejlepší pro jeho oči.

Vánoční poukaz

Článek

Unikátní 3D laserová operace ReLEx smile

ReLEx smile je unikátní metoda k odstranění dioptrií. Při operaci je ve stromatu rohovky vytvořena pomocí femtosekundového laseru pseudočočka, která je laserovým řezem o velikosti  3mm vytažena z vnitřku oka. Ztenčení rohovky má za následek úpravu dioptrií bez narušení struktur povrchu oka.

Animace vytvoření čočky

ReLEx smile je metoda rychlá, šetrná a bezbolestná, operace není spojena s následnou suchostí oka. U laserových operací prakticky neexistuje omezení jiné, než je onemocnění oka a tenká rohovka. I v takovém případě máme řešení v podobě nitrooční čočky, která neporuší akomodaci.

Animace vytvoření čočky

Laserem asistovaná operace lidské čočky

Oční klinika v Horních Počernicích začala jako jedna z prvních v ČR používat femtosekundový laser LenSx, který umožňuje provádět laserem asistovanou operaci lidské čočky. Metoda je využívána při operacích šedého zákalu i při refrakčních operacích s implantací multifokálních čoček. Není sporu o tom, že laserový paprsek je daleko přesnější, šetrnější a preciznější než skalpel v rukou lékaře.

Využijte unikátní možnosti podstoupit laserem asistovanou operaci lidské čočky na nejmodernější dostupné technologii v oční mikrochirurgii.

Animace vytvoření čočky

Refrakční víkendy

Každý měsíc nabízíme možnost spojit konzultaci i laserovou operaci v jeden den.

O klinice

Oční klinika Horní Počernice se zabývá refrakční chirurgií více jak 8 let a to na té nejvyšší úrovni. V současné době disponuje světově nejmodernější technologií a jedním z nejzkušenějších týmů refrakčních chirurgů na světě. V letošním roce klinika přesáhla hranici 13 000 refrakčních operací. Stále sleduje nejnovější trendy a podílí se na vývoji nových implantátů a metodik.

Výběr článků

Načítám