Hlavní obsah

Ve Španělském sále byly uděleny Národní ceny nejlepším firmám a organizacím

Novinky, Národní politika kvality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existuje jediné ocenění kvality firem udělované hlavami států v 8O zemích podle stejných pravidel - Národní ceny kvality. V ČR získala letos toto prestižní ocenění společnost Donghee Czech. Ve veřejném sektoru zvítězil Městský úřad Hranice.

Národní cena - Dongee

Článek

Za příkladný vztah ke společnosti a k naplňování principů udržitelného rozvoje si převzala nejvyšší ocenění v Programu Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost společnost Vodafone a ve veřejném sektoru Úřad Městské části Praha 13.

„Udělená ocenění jsou důkazem, že i v ČR existují firmy a organizace, které pracují na světové úrovni a nebojí se to prokázat účastí v této prestižní soutěži,“ říká Robert Szurman, předseda Rady kvality ČR.

Národní ceny kvality ČR jsou nejvyšším oceněním, jaké může firma získat. Posuzují komplexně všechny oblasti činnosti firmy. Využívají k tomu EFQM model, nástroj vyvinutý dle požadavků největších evropských společností. Model je základem prosperity 60% firem v Evropě, a prokazatelně zlepšuje ekonomické výsledky o desítky procent.

Excelentní MÚ Hranice

Národní cena ČR za společenskou odpovědnost dokladuje, že organizace podniká v souladu s požadavky udržitelného rozvoje a je dobrým partnerem veřejnosti v místě svého podnikání.

Více informací a kompletní seznam oceněných: www.narodnicena.cz.

Výběr článků

Načítám