Hlavní obsah

Manželství je hra

Novinky, ALBI Česká republika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taky vám připadá, že už jste si se svým přítelem či manželem řekli vše, že se dokonale znáte, že přesně víte, kdy se připlíží večer k lednici, kam zase odhodí ponožky, jaký program v TV naladí a že vás tudíž už nemůže ničím překvapit? Možná se budete ještě divit.

ALBI Česká republika

Článek

Pokud už vaše zamilování poněkud vyšumělo, máme pro vás tip jak si zpestřit večer. Na trhu se totiž objevila partnerská společenská hra s názvem Hra o manželství.

Vypadá to nevinně, ale ....

Tato hra Vám přináší dohromady 600 otázek, včetně vtipného kreslení. Otázky jsou rozděleny do třech kategorií. Pomocí otázek zahřívacích, záludných a otázek na tělo zjistíte, jak dobře se znáte a po čem vaše drahá „polovička“ touží. V této hře můžete narazit na otázky typu “Jaké jídlo mám nejraději?“ „Čím bych chtěl/a být v příštím životě?“, „Co bych si s sebou vzal/a na pustý ostrov?“ nebo „Jaké jsou moje tajné sny?“, ale samozřejmě narazíte i na mnohem pikantnější otázky.

ALBI Česká republika

Cílem hry je odpovídat na otázky tak, jak odpoví váš protějšek na otázku a zároveň se v odpovědích shodnout. Nejde o to, za každou cenu vyhrát, ale užít si příjemnou zábavu. Přesto na vítěze čeká pak zasloužená odměna …

ALBI Česká republika

Ale pozor! Hra o manželství není zdaleka určena pouze manželským párům! Je pro všechny páry, které se chtějí pobavit a dozvědět se něco víc o sobě. A pokud patříte mezi odvážnější páry můžete vyzkoušet vášnivou partnerskou hru Nevinné hrátky.

Výběr článků

Načítám