Hlavní obsah

Fio má 20 let. Fio banka slaví a hlásí novinky jako číslo účtu na přání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka zavedla k výročí 20 let Finanční skupiny Fio možnost zažádat při založení účtu o jeho individuální číslo. Na trh uvedla i další novinky.

Fio má 20 let!

Článek

V roce 1993 byla založena ryze česká Finanční skupina Fio. Po dlouhodobém a úspěšném působení na trhu získala jedna z jejích společností v roce 2010 bankovní licenci a vznikla tak Fio banka, která nabízí běžné bankovní služby bez poplatků. Ta v rámci oslav připravila novou službu volby čísla účtu na přání, jež se vztahuje na nové osobní i podnikatelské účty vedené v CZK. Číslo účtu musí obsahovat 8-10 číslic, nesmí být již obsazené a musí odpovídat předepsanému formátu.

Další narozeninovým dárkem pro klienty je dobíjení předplacených karet T-Mobile v internetbankingu, a to včetně karet virtuálních operátorů v této síti, jakým je například Mobil.cz. Kromě těchto vylepšení banka letos klientům nadělila i jiné novinky – z poslední doby jde například o zjednodušení smluvní dokumentace, možnost zřídit si účet odkudkoliv v ČR pomocí kurýra nebo aplikaci Smartbanking ve verzi pro platformu Windows Phone. Stále také až do konce listopadu platí akční nabídka hypoték se slevou 0,5 %

Výročí 20 let Fio se slavilo i na pobočkách, kde byly pro klienty připraveny dortíky a pro nejmenší návštěvníky balónky.

"Jsme hrdí na to, že česká finanční skupina může oslavit takto významné výročí. Současných 320 tisíc klientů a množství ocenění Fio banky ukazuje, že zvolená strategie nulových poplatků je úspěšná a že i ryze česká banka je schopna se dynamicky rozvíjet a obstát v tvrdé konkurenci zahraničních bankovních korporací," říká k tomu Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.

Výběr článků

Načítám