Hlavní obsah

Nadace Vodafone pomáhá na Filipínách

Nadace Vodafone reaguje na humanitární krizi na Filipínách způsobenou tajfunem Haiyan. Do fondu rychlé reakce Člověka v tísni jsme poslali podporu ve výši 500 tisíc Kč. Přispět můžete také vy a my vaši pomoc zdvojíme. Cena jedné DMS je 30 Kč.

Článek

Za každou z níže uvedených DMS odeslanou zákazníky Vodafonu od 10.11. do 1.12.2013 zašle Nadace Vodafone dané organizaci dalších 30 Kč až do výše 1 milionu Kč. DMS je možné posílat na číslo 87777 humanitárním organizacím v těchto tvarech:

DMS CCK (Český červený kříž)

DMS CHARITASVET (Charita ČR)

DMS FILIPINY (Člověk v tísni)

DMS ADRA (ADRA)

DMS MSF (Lékaři bez hranic – Médecins Sans Frontiéres)

DMS MAGNA (Magna Děti v Tísni)

„Blesková pomoc“ je mimořádným jednorázovým programem Nadace Vodafone ČR, který pohotově a flexibilně reaguje na akutní situaci u nás či ve světě. Cílem Bleskové pomoci je motivovat zákazníky Vodafonu k větší solidaritě v případě závažných humanitárních katastrof. Program poprvé pomohl navýšit výtěžek pro lidi postižené povodní v ČR v roce 2010, poté věnoval pomoc např. pro Haiti, Somálsko nebo během hladomoru v „Africkém rohu“. V průběhu 3 let jsme díky Bleskové pomoci přispěli humanitárním organizacím více než 5 miliony Kč. Děkujeme za Vaši pomoc.

Výběr článků

Načítám