Hlavní obsah

Snadné pořizovaní ostrých snímků s malým a výkonným fotoaparátem RX100MII

Novinky, SONY EUROPE LIMITED

Fotoaparát Cybershot RX100MII od Sony zachytí jemnější detaily a dokáže pořídit jasnější snímky i při zhoršeném světle díky vylepšenému 20,2 megapixelovému snímači. Oceníte i výklopný LCD displej, Wi-Fi a technologii NFC.

Fotoaparát Cybershot RX100MII

Článek

S fotoaparátem Cyber-shot™ RX100 II pořídíte jasné snímky plné detailů. Nový snímač CMOS Exmor R™ a objektiv Carl Zeiss® Vario Sonnar® s antireflexní úpravou zajišťují jasné a detailní fotografie s nízkou úrovní šumu. To je klíčem k celé řadě kreativních efektů, jako je například zaostřený předmět na jemně rozostřeném pozadí.

Snímač má rozlišení 20,2 megapixelu. Díky flexibilitě výklopného LCD displeje, který skvěle funguje i v jasném slunečním světle, si můžete pohodlně připravit, co na snímku chcete mít.

Chcete se hned podělit o své fotografie s přáteli? Jednoduše umístěte svůj fotoaparát k chytrému telefonu nebo tabletu s technologií NFC a jedním dotykem sdílejte pořízené snímky. Oceníte i vestavěnou technologii Wi-Fi. Fotoaparát se chlubí vysokou rychlostí závěrky, takže s ním snadno a v ostrých detailech vyfotíte i rychle se pohybující předměty.

Cybershot RX100MII

Fotoaparát Cybershot RX100MII si můžete pořídit za 18 990 Kč a to například v nové designové prodejně MEGAPIXEL v Praze 7 – Holešovicích, kde k fotoaparátu dostanete cestovní nabíječku Sony CP-F5 v hodnotě 1390 Kč zdarma. 

Výběr článků

Načítám