Hlavní obsah

Snímky na profesionální úrovni díky modelu A3000

Novinky, SONY EUROPE LIMITED

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotoaparát A3000 od Sony zachytí každý detail a vše, co právě chcete. Je vybaven 20megapixelovým snímačem, elektronickým hledáčkem a dalšími velmi šikovnými funkcemi, které vám dopomůžou k profesionální kvalitě fotografií. A to vše za rozumnou cenu.

Sony A3000

Článek

Společnost Sony rozšířila svoji nabídku fotoaparátů o nový model A3000, který tvoří základ nabídky nové řady za velmi nízkou cenu. Tento model přináší vzhled i funkčnost digitálních zrcadlovek, nicméně bez zrcátka a s elektronickým hledáčkem. Komponujte své snímky s důvěrou a prohlédněte si, co fotografujete, ještě než to vyfotíte. Nabízí naprostou přesnost při snímání vybraných objektů. A co víc? Poskytuje dokonalé a snadné ovládání. Díky tomuto modelu s APS-C snímačem s 20 megapixely dokážete vyfotit neuvěřitelné snímky.

Sony A3000

Zachytí každý detail v profesionální kvalitě i při nedostatku světla. Jednoduše nabízí nové možnosti fotografování. Připojit můžete fotografické příslušenství, jako například externí blesk a mikrofon. Vestavěný procesor BIONZ automaticky analyzuje snímky a dolaďuje hladiny šumu. Podle potřeby můžete nastavit i ostrost. Fotoaparát dokáže detekovat tváře a pohyby, automaticky upraví obraz pro optimální snímání. Díky vestavěnému inteligentnímu systému AF zůstane fotografovaný předmět zaostřený, i když netisknete spoušť. Má zabudovanou technologii By Pixel Super od Sony, která v případě potřeby snímek ořízne bez ztráty detailu. Když už fotografie nestačí, natočte video ve Full HD rozlišení.

Sony A3000

Model A3000 od Sony si můžete pořídit za velmi příznivou cenu 9999 Kč vč. DPH, a to například v nově otevřené designové prodejně MEGAPIXEL v Praze 7-Holešovicích, kde k fotoaparátu dostanete zdarma přenosný nabíjecí zdroj v hodnotě 1390 Kč.  

Výběr článků

Načítám