Hlavní obsah

Snadný úklid všech typů podlah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, jak správně udržovat podlahy čisté? Už vás nebaví ždímat hadr v kýblu a hledáte snadný způsob čištění podlah? S moderními čističi BONA jde práce jako od ruky! Nepotřebujete kyblík ani vodu!

www.bonaspraymop.cz

Článek

Údržba a péče o dřevěnou podlahu není tak snadná. Je důležité dodržovat důležitá pravidla: vyvarovat se nadměrného použití vody při úklidu, dbát na správný výběr utěrky z mikrovláken, která povrch ochrání a zabrání předčasnému opotřebení, nepoužívat ocelové drátěnky a agresivní rozpouštědla. Dále byste měli opatřit nábytek a židle plstěnými podložkami, abyste předešli škrábancům na podlaze a umístit podložku před vchodem do místnosti. Pak se můžete pustit do čištění. Nejprve hrubší nečistoty (kamínky, písek, prach) odstraňte vysavačem a následně podlahu ošetřete mikrovláknovou utěrkou. Tak bude čištění efektivní a zároveň šetrné k podlaze.

Mikrovlákno – je nebo není hrozbou pro podlahu?

Bona čistící pad / utěrka je vyrobena z kombinace polyesterových a polyamidových vláken. Tyto materiály nemají schopnost poškrábat nebo poškodit lakovanou podlahu. Pokud jsou hrubé nečistoty důkladně odstraněny, tak následné vytírání podlahy pomocí Bona čistící utěrky z mikrovláken je zaručeně bezpečné, účinné a žádným způsobem nepoškodí povrch podlahy.

Nezapomeňte po každém čištění utěrku vymáchat a občas vyprat na 60 °C bez přidání aviváže nebo škrobu.

Bona Spray Mop je určen k čištění a údržbě všech typů podlah. Takže ať už máte dřevěnou lakovanou podlahu, olejovanou, voskovanou, korkovou podlahu, nebo laminátovou podlahu, marmoleum, PVC, keramickou dlažbu či vinyl, tak právě Bona Spray Mop je ideálním prostředkem pro Vaši podlahu.

Bona Čistič na parkety – čisticí prostředek pro dřevěné lakované podlahy, olejované, voskované, korkové podlahy.

Bona Čistič na laminátové podlahy & dlaždice – speciální prostředek určený pro čištění tvrdých podlahovin jako laminátové podlahy, keramické dlažby, marmolea, vinylu, PVC apod.

www.bonaspraymop.cz

Rozdíl mezi obyčejnými čističi a Bona Spray Mopu je v tom, že u běžných čističů strávíte čas nad chystáním kyblíku, stáčením vody a při opětovném ždímání hadru nanášíte na podlahu špinavý roztok, který již podlahu nečistí. Roznášíte pouze usazenou špínu na podlahu. Při čištění podlah běžnými čističi se používá příliš velké množství vody, které dřevěné podlaze škodí. Podlaha může postupem času nabobtnat a urychlí proces stárnutí a poškození podlahy.

Bona Spray Mop je unikátní prostředek, který jen vytáhnete ze skříně, nasprejujete na podlahu a uklízíte. Pracujete ve vzpřímeném postoji a mop dosáhne i do méně přístupných prostor, a to díky otáčivé hlavě mopu. K čištění podlahy nepotřebujete vodu. Čistič ve Spray Mopu si dávkujete dle své potřeby na suchou utěrku a podlaha netrpí. Bona utěrka na Bona Spray Mopu "uzamkne" špínu dovnitř a již neroztírá usazenou špínu na podlaze. Výhodou je, že náplň v Bona Spray Mopu se dá lehce doplnit čistícím prostředkem – je tedy znovu plnitelná. Nabízíme i čtyřlitrové balení čisticího prostředku, a tak máte o zásobu čisticího prostředku na pár měsíců vystaráno.

Hloubkové čištění znečištěných podlah

- Bona Deep Clean System

Bona představuje zcela nový systém, který okamžitě „oživuje“ podlahy a navrací jim jejich nový život. Znečištěné podlahy budou opět  zářit jako nové. Speciální čistící emluze Bona Deep Clean Solution s extrémní účinností v kombinaci s čistícím strojem Bona Power Scrubber nabízí hloubkové čištění znečištěných podlah. Odstraní veškerou špínu, mastnotu a stopy po podrážkách bot. Ještě předtím než zvážíte renovaci vašich parket, zeptejte se na Bona hloubkové čištění znečištěných parket.

Systém byl oceněn jako Produkt roku 2012.

www.bonaspraymop.cz

Naše výrobky nejsou toxické, a tak máte jistotu, že používáte to nejlepší pro vaši podlahu, pro svou rodinu a chráníte životní prostředí.

Naše čisticí prostředky si můžete zakoupit jednotlivě nebo v sadě u specializovaných partnerů BONA. Více na www.bonaspraymop.cz.

Výběr článků

Načítám