Hlavní obsah

Lyžujte výhodněji s RWE kartou

Novinky, RWE Česká republika a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také už netrpělivě vyhlížíte první sníh a přemýšlíte, kam vyrazíte na lyže? Nezapomeňte si na hory přibalit RWE KARTU. Na pokladnách v 18 partnerských areálech s ní ušetříte 20 procent z ceny jednodenního skipasu pro dospělé.

Lyžujte výhodněji s RWE KARTOU

Článek

RWE může tento příjemný benefit poskytnout svým zákazníkům už čtvrtou sezónu díky dlouhodobé spolupráci s českými a moravskými lyžařskými areály. RWE KARTU může zdarma získat každý zákazník, požádat o ni lze v zákaznických centrech, na call centru 840 11 33 55, nebo prostřednictvím benefitního programu RWE PREMIUM.

O tom, jak velký je o nabídku zájem, nejlépe vypovídá fakt, že za uplynulé tři sezony uplatnily slevu již desetitisíce lyžařů. Seznam 18 partnerských areálů od Klínovce v Krušných horách po Kohútku v Javorníkách najdete na webových stránkách RWE KARTY. Ušetřit ale mohou i ti, kteří raději lyžují v zahraničí. Díky RWE KARTĚ získají 6% slevu na zájezdy od CK FISCHER a CK NEV-DAMA, specialisty na Alpy.

RWE karta

RWE KARTA ale nepřináší výhody pouze lyžařům. Návštěvníci sítě multikin CineStar a Golden Apple Cinema Zlín s ní získají 20% slevu na české filmy. Atraktivní RWE KARTA je jen pomyslnou špičkou ledovce. RWE kromě výhodných cen a tarifů zemního plynu a elektřiny nabízí komplexní zákaznický servis, který zahrnuje nonstop call centrum, on-line servis, síť 29 zákaznických center a nově i videoterminály v menších obcích. Přesvědčte se a získejte RWE KARTU plnou slev!

Výběr článků

Načítám