Hlavní obsah

Češi už vybírají letní dovolenou. Letí dětské kluby

Novinky, Cestovní kancelář FISCHER, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti zdarma, tisícové slevy a nejširší výběr. To jsou hlavní důvody, proč stále více rodin myslí na letní dovolenou už během podzimu a zimy. Cestovní kanceláře představují novinky i rozšířené animační programy právě v těchto dnech.

Turecké Kusadasi

Článek

Vymyslet program pro potomka dá zabrat i velmi aktivním rodičům. Proto české cestovní kanceláře začaly nabízet dětské animační kluby.

Ty umožňují rodičům prožít klidnou dovolenou a jejich dětem užít si dobrodružství s kamarády.

„O hotely s dětskými kluby je rok od roku větší zájem především v rámci prvního momentu. Rodiny plánují dovolenou dlouho dopředu a chtějí si rezervovat oblíbený hotel,“ říká Jan Osúch z CK Fischer.

Do klubů mohou děti zavítat na hodinku denně nebo si užít i půldenní program.

Malebný Karpathos

Ať už zvolíte letní zájezd s dětským klubem, nebo běžnou dovolenou, výhodou včasného výběru je úspora tisíců korun. A také nabídka „dětí zdarma“. Stačí přitom složit jen minimální zálohu.

Zmíněná CK Fischer také katalog na léto 2014 rozšířila o řadu novinek. Nově nabízí řecké ostrovy Karpathos a Lefkadu, krétskou oblast Chania, Maroko, Djerbu nebo turecké středisko Kusadasi.

Výběr článků

Načítám