Hlavní obsah

Moderní rámové dveře i se zárubní do 2000 Kč

Komerční článekwww.dvere-rychle.cz

Zvažujete koupi dveří a zárubní? Vsaďte na rámové dveře a obložkové zárubně, které Vám díky svému jednoduchému a příjemnému designu vykouzlí útulný domov.

Interiérové dveře Arona

Článek

A protože se blíží Vánoce a každá ušetřená koruna se hodí, máme pro Vás tip na internetový obchod, kde seženete opravdu kvalitní rámové dveře i se zárubní za méně než 2000 Kč. A navíc vše stihnete ještě do Vánoc.

Komplet dveří Arona a zárubně můžete pořídit za neuvěřitelných 1990 Kč v případě plných dveří, nebo za 3100 Kč v případě prosklených dveří, a to bez jakýchkoli dalších skrytých příplatků. Stačí využít mimořádnou vánoční promoakci na www.dvere-rychle.cz, kde si můžete vybírat hned z několika dekorů a typů prosklení.

Plné interiérové dveře Arona

Dveře Arona mají jednoduchý moderní design, který podtrhne styl Vašeho interiéru. Dveře i zárubně jsou vyrobeny z MDF desky a potaženy fólií ve shodném dekoru. Nejmodernější výrobní technologie umožňuje, že dveře mají příjemně oblé hrany, díky čemuž učiní Váš interiér mnohem útulnější.

Plné interiérové dveře Arona

Můžete si vybrat jak dveře plné, tak i prosklené. Podle Vašich představ také můžete volit sklo mléčné, nebo zcela průhledné.

Na www.dvere-rychle.cz Vám navíc interiérové dveře i zárubně dodají za 10 - 14 pracovních dní. Takže můžete mít dveře nejen za bezkonkurenční cenu, ale i s bezkonkurenční dodací lhůtou.

Je jasné, že se jedná o propagační akci s dotovanými cenami, takže nabídka je limitována pouze do vyprodání zásob.

Výběr článků

Načítám