Hlavní obsah

Hry V kostce! Aneb co si zapamatujete během 10 vteřin

Komerční článekALBI Česká republika

Hledáte zajímavé stolní společenské hry, které vás upoutají svým netradičním vzhledem a překvapí inteligentním obsahem? Pokud ano, stačí, když si zapamatujete jediné: V kostce!

ALBI Česká republika

Článek

Díky příznivě krátké době hraní a jednoduchým pravidlům dokáží hry V kostce! zaujmout široké spektrum hráčů. Už se nemusí opakovat situace, kdy hrají rodiče s více dětmi a některé se vztekají, protože hra je příliš náročná nebo se naopak nudí, protože je pro ně moc jednoduchá. Hry V kostce dokáží zapojit a pohltit děti různých věkových kategorií. A navíc i jejich zapomnětlivé rodiče!

ALBI Česká republika

Každá hra V kostce obsahuje 71 karet s obrázky a informa­cemi, jednu osmistěnnou kostku a jedny přesýpací hodiny. Dívejte se pozorně na kartu. Vaším úkolem je zapamato­vat si během 10 vteřin maximum informací na kartě. Hod kostkou určí otázku, která posléze nemilosrdně prověří vaši paměť. Zapamatovali jste si to? Karta je vaše. Ten, kdo během deseti minut nasbírá nejvíce karet, vyhrává!

ALBI Česká republika

Hry V kostce! mají jednu nespornou terapeutickou funkci: trénují pozornost a paměť v každém věku. A kdo z nás to nepotřebuje? Vybrat si můžete z celé řady her V kostce. Pokud rádi cestujete určitě Vás zaujme V kostce Svět, pokud máte rádi zvířátka, pak je pro Vás ideální V kostce Zvířata. Pro děti jsou vhodné hry V kostce Abeceda nebo Moje první obrázky. Vyzkoušet můžete také Matematiku, Historii, Vynálezy, Dinosaury nebo Prahu.

Výběr článků

Načítám