Hlavní obsah

Výjimečný leasing bez navýšení i na ojeté vozy až na 5 let jedině u RT TORAX, s.r.o.

Novinky, RT TORAX, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leasingová společnost RT TORAX udává už řadu let trendy na trhu financování osobních automobilů.

Autosalon RT TORAX, s.r.o.

Článek

Především financováním ojetých vozů bez navýšení pak bourá zaběhnuté standardy na trhu ojetin. Zákazníci si tak nemusí dělat starosti, zda mají k dispozici dostatek financí ke koupi „nového“ vozidla. Pět let mohou splácet kupní cenu vozu a nezaplatit za něj přitom ani o korunu navíc! Zákazníci si díky tomu mohou dovolit pořídit novější a dražší vůz, než původně plánovali, a postupně za něj uhradit (během pěti let) celou kupní cenu skutečně bez přeplatku. Stačí mít k dispozici řádově 25% pořizovací ceny vozu a tyto prostředky použít jako vstupní kapitál neboli akontaci pro uzavření leasingové smlouvy s nulovým navýšením kupní ceny vybraného vozu z aktuální nabídky.

RT TORAX, jako leasingová společnost a také autorizovaný servis značek Škoda, VW, Audi a Seat, nabízí na svých webových stránkách tento výjimečný a plně dotovaný leasing ke konkrétním vozům. Je tak patrně jedinou leasingovou společností, která leasing tohoto typu na trhu ojetých vozů v Česku vůbec dokáže nabídnout. K tomuto financování navíc RT TORAX neúčtuje žádný poplatek za sepsání či vedení smlouvy.

Leasing bez navýšení

Zákazníci se tak mohou těšit nejen na bezkonkurenční a naprosto výjimečné financování, ale také na stoprocentní, ověřené vozy, ve výborném stavu, bez upravených km či nejasné minulosti a původu.

Neváhejte tedy a navštivte webové stránky RT TORAX, s.r.o.: www.rt-torax.cz nebo přímo osobně některou z poboček společnosti v Ostravě Zábřehu či Ostravě Svinově, kde si jistě vyberete z pestré nabídky referenčních a zánovních vozů s nulovým leasingem, případně i jiným, individuálně a na míru připraveným financováním.

Výběr článků

Načítám