Hlavní obsah

Tipovací soutěž: Citroën C4 Picasso ve vesmíru!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální balón Dropion vynese stratokešku Citroën C4 Picasso do vesmíru. Tipujte kam balón dopadne!

Citroën C4 Picasso

Článek

Někde ve výšce 30 000 metrů, kde je naše planeta vidět už pěkně zakulacená, kde vládne silný vítr a krutý mráz, vypustí vesmírný balón Dropion speciální náklad, který s sebou na hranici stratosféry vynese. Létající GPS modul zvaný stratocache (čti stratokeš) Citroën C4 Picasso vynese Dropion do vesmíru již v sobotu 16. listopadu z pražské Libuše. Na samotné hranici stratosféry se tak ocitne nejen stratokeška Citroën C4 Picasso, ale i balón Dropion. Z této výšky, spadne z vesmíru zase zpátky kamsi na území České republiky. Kam? To nám zkuste poradit vy a určit, co nejpřesnější místo dopadu Dropionu. Hrajte přímo o “vesmírné” ceny v soutěži HLEDEJ DROPION.CZ

Citroën C4 Picasso - soutěž

Stratokeška je speciální kapsle ve tvaru javorového semínka, která v sobě ukrývá GSM a GPS moduly, podle kterých ji budeme moci sledovat. Dropion, který s sebou do vesmíru semínko vynese v sobě ukrývá hned tři navigační systémy, díky kterým bude moci svou polohu hlásit. Experiment, který v České republice nemá obdoby, je tak dalším pokusem o vývoj nových kreativních technologií.

Citroën C4 Picasso - soutěž

"Vesmírný experiment, jako je Stratocaching, perfektně souzní s filozofií a vyvíjením technologií tak, jak na ně ve společnosti Citroën nahlížíme. Kreativní technologie nejsou jen základem pro vývoj nových automobilů Citroën. Jsme hrdí, že můžeme stát u tak zajímavého pokusu, jaký v České republice nemá obdoby." říká Ing. Martina Bedrnová, ředitelka marketingu Citroën Česká republika.

Tipovací soutěž: HLEDEJ DROPION

Připravili jsme pro vás soutěž, ve které je třeba udělat jediné. Tipnout správné místo dopadu balónu. Poté, co 16.11. Dropion vypustí z výšky svá javorová semínka a bude padat dolů, jeho elektronická zařízení začnou vysílat svou polohu. Za balónem se okamžitě vydá záchranný tým čtyř aut Citroën C4 Picasso, který bude Dropion hledat. Místo dopadu zaznamená a porovná s tipy všech soutěžících. Neváhejte a vyberte tedy na mapě soutěže svůj tip, co nejdříve. Soutěžit můžete jen jednou a to až do pátku 15.11.2013.

Citroën C4 Picasso - soutěž

Ten, kdo nejpřesněji tipne místo dopadu, vyhraje zapůjčení nového Citroen C4 Picasso na celý měsíc a Samsung Galaxy Tab3 s ESET Family Security Pack. Další 2 nejpřesnější tipující si zajezdí s C4 Picasso o víkendu a zbylých 7 dostane hodnotné ceny od společnosti Citroen.

Zadat svůj tip můžete ihned zde na adrese www.hledejdropion.cz

Malá rada na závěr: Zaměřte se jen na území České republiky. Držíme palce!

Výběr článků

Načítám