Hlavní obsah

Chytrost, že nejsou žádné čáry?

Komerční článek

Budiž, ale finty a triky určitě. Ono se řekne, chytrá žena, ale jak si zachovat zdravý rozum a zároveň to všechno důstojně stíhat?

SodaStream.cz

Článek

Přiznám se, že já osobně to dělám tak, že se snažím najít cestičky, které mi ulehčí práci a ještě ze mě udělají hvězdu. Existuje spousta fint a nápadů, které už někdy někde některá z nás použila a je nás čím dál víc, které jsme ochotné se se svými finesami svěřit ostatním. Internet je plný rad a návodů, blogy přetékají nápady, jen to všechno najít a využít. Bez mučení přiznám, že jsem trochu spadla do závislosti na slevových serverech.

Uklidňuje mě jedině to, že to tak mají vlastně všechny moje kamarádky. Ale ona sleva není řešení na dlouho a na každou příležitost taky ne. Vezměte si třeba Vánoce. Samosebou, dárky se dají pořídit ve všech těch slevotechnách, ale člověk musí vybírat ne podle toho, co si jeho rodina a přátelé přejí, ale podle toho, co je k mání. A to mi nepřijde fér. Třeba moje máma. Celé léto jsem poslouchala, jak už to není pro ni, jak ona ve svém věku nebude věčně tahat ty vody a limonády v lahvích, navíc, že když koupí tuhle značku, tak dědek (jako můj táta), trucuje, že by chtěl jinou a jak prý to mají daleko ke kontejneru s plastem a kdo to má pořád štosovat ve špajzu… Nekonečná litanie.

SodaStream.cz

No, tak jsem trochu vzala internet pod krkem – a řešení se našlo raz dva. Naši dostanou pod stromeček SodaStream. My ho máme už tři roky, dokonce dva, jeden na chalupě. Žádné tahání lahví a ruce až na zemi, žádné sešlapávání a výčitky svědomí nad uhlíkovou stopou naší domácnosti, k tomu sirupový bar čili, na co má kdo chuť, plus - každý máme svoji láhev… A jak jsem to tak hledala na síti – vybafla na mě vánoční akce SodaStreamu.

SodaStream.cz

– a bylo úplně jasno. Když totiž koupím výrobník sody, dostanu k tomu navíc a zdarma tři sirupy  a tři barevné láhve  pěkně ve vánočním balení. Čili – výrobník dám mámě, sirupy jí k tomu přidám a barevné láhve dostane ségra. Dva dárky jedním vrzem.  Teda, jestli si ty láhve radši nenechám, vypadají vážně skvěle…

Vaše Agáta Akátová

Výběr článků

Načítám