Hlavní obsah

Sto tisíc za pár vteřin? Žádný vtip, ale vánoční tip!

Novinky, DATART INTERNATIONAL

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peněz není nikdy dost. Obzvlášť náročné je to teď před Vánocemi. Ale letos to může být i opačně. Nevysvětlujte dětem, že jim něco nemůžete koupit, ale dejte hlavy dohromady a získejte společně tučnou odměnu.

Nahrajte své přání a vyhrajte 100 000 Kč

Článek

Co proto musíte udělat? Prvním krokem je navštívit webové stránky www.datart.cz/soutez. Tam naleznete aplikaci, do které je potřeba nahrát video, konkrétně vaše soutěžní video. V jakém duchu by měl soutěžní videozáznam být? Protože se blíží Vánoce, tématem videa jsou vánoční přání z Datartu.

Jistě máte každý své touhy a představy o vašem vysněném dárku. Pokud váháte, inspirací vám mohou být webové stránky Datart.cz. Pak už jen stačí vaši představu zhmotnit tak, že ji natočíte a video vložíte do aplikace na zmiňovaných „webovkách“. S vašimi díly se můžete chlubit až do 15. prosince 2013. Do tohoto termínu je také možné získávat hlasy od hlasujících.

Jak už tedy správně tušíte, k vysněné výhře je třeba mít co nejvíce hlasů. Čím více kamarádům, kolegům a rodinným příslušníkům o soutěži a vašem výtvoru povíte, tím více hlasů získáte. Zároveň může být vaše video originálním způsobem, jak jim sdělit, co byste si přáli pod stromeček.

Ovšem zlatý hřeb teprve přijde, a to se samotným vyhlášením výsledků! Nejenže můžete vyhrát příjemných 100 000 Kč, zároveň se ale můžete stát televizní hvězdou! Vítěz bude totiž ohlášen a jeho vítězné video odvysíláno v televizi přímo na Štědrý den, a to před štědrovečerní pohádkou. Vaše Vánoce tak mohou být veselejší než obvykle. Pokud ještě váháte, co a jak, mrkněte na www.datart.cz/soutez.

Výběr článků

Načítám