Hlavní obsah

Zahřejte se stylově

Novinky, Adidas ČR, s. r. o.

Máte se zimními sporty neoddělitelně spojené nepříjemné pocity zimy a mrazu? Letošní chladné měsíce si můžete konečně užít bez mrznutí! Správně zvolená kombinace funkčního oblečení vás spolehlivě udrží v teple, abyste si mohla naplno vychutnat krásné barvy podzimu a zimy.

Adidas ČR, s. r. o.

Článek

Na relaxační procházky nebo náročnější sportovní výkony si vyberte stylové oblečení z nové kolekce adidas Outdoor a dejte navždy sbohem zimě zalézající pod kabáty.

Adidas ČR, s. r. o.

Pozornost si zaslouží spodní vrstva. Ideální volbou je tričko s dlouhým rukávem Adidas Techfit Climawarm Crew z příjemného materiálu Climawarm, který udržuje teplo u pokožky a zároveň umožňuje odpařování potu. Díky otvorům pro palce se zbavíte i nepříjemného vyhrnování rukávů, a vaše ruce tak ani na chvíli nevystavíte chladu.

Adidas ČR, s. r. o.

Nohy zahalte do kalhot Terrex Blaueis Pants s vnitřními návleky, ve kterých si teplotu můžete sama regulovat pomocí odvětrávacích zipů. Svrchní materiál ClimaProof Storm je nejen větruvzdorný, ale také extrémně vodě odolný, takže vás před nepřízní počasí ochrání jak ve vánici, tak v dešti.

Adidas ČR, s. r. o.

Teplo za jakéhokoli počasí vám určitě bude v bundě adidas Ndosphere Jacket s izolační výplní Primaloft, která hřeje, i pokud navlhne. Pohodlný střih Formotion zaručuje dokonalost volnost pohybu a podšívka z materiálu Cocona reguluje tělesnou teplotu, takže se při nošení budete cítit výborně. V případě, že se při zimním sportování nebo horské túře oteplí, můžete bundu jednoduše sbalit do batohu, protože je nečekaně skladná.

Adidas ČR, s. r. o.

Zateplení zakončete pečlivým výběrem obuvi. Goretexové boty Adidas Terrex Fast R udrží vaše nohy v suchu, ať už se vydáte kamkoli, a zároveň vás spolehlivá podešev Traxion nezradí ani na kluzkém povrchu. Více z dámské kolekce Adidas Outdoor naleznete zde.

Výběr článků

Načítám