Hlavní obsah

Revoluce ve vytápění plynem: čím tužší zima, tím víc ušetříte

Bojíte se tuhé zimy a nedoplatku za plyn? Už nemusíte. Pokud se rozhodnete pro revoluční a na českém trhu ojedinělý produkt RWE Termo, bude pro vás platit jednoduchá rovnice - čím tužší zima, tím větší sleva na zemní plyn!

RWE

Článek

Energetická skupina RWE připravila ve spolupráci s Českým hydrometeorologickým ústavem zcela unikátní produkt, díky kterému získáte slevu až 50 % na odebraný zemní plyn, pokud teplota v zimě klesne níže, než je dlouhodobý průměr ve Vašem kraji.

S produktem RWE Termo budete šetřit vždy, když bude mrznout víc než obvykle, stačí si vybrat ze dvou variant. Slevu 50 % z ceny za odebraný zemní plyn získáte ve všech zimních dnech, kdy teplota klesne minimálně o tři stupně pod dlouhodobý teplotní průměr ve vašem kraji. Nebo můžete zvolit slevu 33 % za každý den, kdy bude oproti průměru chladněji alespoň o jeden stupeň. Kromě slevy budete mít také jistotu pevné ceny na plných 24 měsíců.

„Nikdo předem neví, jaká bude příští zima. Naše výpočty ale ukazují, že s RWE Termo ušetříte vždy. Konkrétně od čtyř do dvanácti procent celkových ročních plateb v závislosti na průběhu zimy. Slevy se pohybují v řádu tisíců korun,“ říká David Konvalina, ředitel RWE pro maloobchod a marketing.

Podrobnější informace k produktu RWE Termo včetně příkladů úspor najdete na adrese www.rwezlevnuje.cz.

Výběr článků

Načítám