Hlavní obsah

Mějte výdaje pod kontrolou

Novinky, Československá obchodní banka a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít přehled o tom, kolik a za co utrácíte, je prvním krokem k tomu, abyste měli pořádek ve svých financích a třeba i něco ušetřili. Naštěstí dnes již není nutné zapisovat si každý nákup. Stačí využít chytrého internetového správce osobních financí.

Era osobní finance

Článek

Podívejme se, co dokáže nová služba Era osobní finance, která je prostřednictvím bezplatného Era portálu dostupná každému, tedy nejen majitelům Era účtů.

Automaticky roztřídí vaše výdaje

Abyste měli přehled o svých výdajích, musíte je nejprve roztřídit. Era osobní finance automaticky poznají a roztřídí ty nejběžnější (za jídlo, elektřinu, telefon, …). Navíc umí zpracovat a zařadit výdaje z historie plateb realizovaných přes jiné banky. A výdaje můžete zadávat i ručně.

Obrázek vydá za tisíc slov

Roztříděné platby pak zobrazí v přehledných grafech. Na první pohled tak zjistíte, za co utrácíte nejvíc a kolik. Také můžete ověřit, zda vám některé výdaje příliš nerostou.

Era portál

Přehled je praktický, ale co z toho

Era osobní finance pomáhají šetřit. Pokud si chcete své výdaje ohlídat, stačí si stanovit částku, kterou nechcete překročit. Služba vás pak na blížící se limit upozorní.

Jak na to?

Požádejte o bezplatný Era portál na kterékoliv poště nebo v Era finančním centru.

Výběr článků

Načítám